Beauty

Najbolji highlighteri do 100 kuna

Sve mi želimo taj dobar glow, pogotovo ako smo opsjednute make upom. Ipak, to ne znači da moramo potrošiti brdo love da bismo imale dobar highlighter

Već smo svi puno puta čuli kako trebamo ulagati u kvalitetan make up jer tako u stvari štedimo novac. I okej, to je sasvim legitimno jer takvi proizvodi neće krivo sjesti na našu kožu, trajat će i posao će odraditi kako spada. S druge strane, highlighteri zaista ne moraju spadati u tu skupinu; tržište je preplavljeno povoljnim brendovima koji nude super sjajne highlightere, bilo da želiš sjaj u kremi ili najfinije sitno mljevene čestice u kamenu. 

Uvjeri se u to uz naš temeljit popis najboljih highlightera do 100 kuna - provjereno i potvrđeno od strane miss7!

1. Sleek Makeup Solstice Highlighting Palette - 98,99 kn

Za ovom Sleekovom paletom luduju svi beauty blogeri, i to sasvim opravdano. Dolazi u 4 laskave boje (da, čak je i ljubičasta prekrasna!) u kremastim i kamenim teksturama. Radi se o paleti koja ti omogućuje miješanje boja i naravno, slaganje praha na kremastu teksturu čime dobivaš "out of this world glow". S druge strane, Solstice baš ne zna za riječ "suptilno", svaki od ovih highlightera ima izrazito jak sjaj (bez šljokica) pa ovdje vrijedi manje je više pravilo. 

2. NYX Liquid Illuminator - 63,25 kn

Želiš li odličan tekući glow koji možeš koristiti i kao primer, ovo je proizvod za tebe. Još jedan od favorita beauty blogera, ali i mnogih make up artista, izvrstan je i za miješanje s puderom, kojemu daje jedan nježan dewy efekt, dok dodatnim tapkanjem proizvoda na kožu možeš zbilja zasjajiti. Želiš dobar trik? Nijansu "Sunbeam" stavi na jagodične kosti, a kremasto ružičasto rumenilo na jagodice i postići ćeš instant mladenački look.

3. Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter - 71 kn

Želiš li highlighter u sticku, s ovim ćeš teško pogriješiti. Naprosto je fantastičan za nošenje na goloj koži s kojom se predivno stapa i daje onaj pravi strobing efekt, dok se tapkanjem na podlogu može dobiti dosta jak i pomalo šljokičav sjaj kojem će prave obožavateljice highlightera teško reći ne.  | Autor: Promo Promo

4. H&M Glow Powder - 97 kn

H&M ima bomba šminku, iako je vjerojatno dosad nisi zamijetila! Ovaj put smo se zaljubili u limited edition sjajni puder u nijansi "Radiant Sakura". Radi se o puderu koji izgleda kao baked highlighter, a dolazi u nude/šampanjac/pinky nijansi - ima dobar miks boja. Izgledom asocira i na MAC-ov soft&gentle, ali kad bi bio u pinky varijanti, ako to uopće možeš vizualizirati! Daje dobar sjaj, ali ima i šljokica, pa ako nisi njihov fan radije ga preskoči.

5. e.lf. Baked Highlighter - 64,90 kn

Tražiš li dobru zamjenu za nešto skuplji Mary Lou-Manizer, e.l.f.-ov highlighter u nijansi "Moonlight pearls" odličan je odabir! Radi se o svijetlo zlatnom highlighteru predivnog suptilnog i vrlo prirodnog sjaja - bez šljokica. Doduše, želiš li ga pojačati to možeš učiniti uz pomoć spreja poput MAC-ova Fix+. U svakom slučaju - izvrstan omjer kvalitete i cijene!

6. Makeup Revolution Strobe Luxe Palette - 95,99 kn

Ovaj poznati britanski brend jedan je od onih koji nude jeftine highlightere s wow sjajem. Ova mala paletica dolazi s 3 highlighter nijanse (Flash, Gold Addict i Rejuvenate) koje se mogu koristiti suhe (za decentan sjaj) i mokre (za intenzivan sjaj). Predlažemo je za ljeto prvenstveno jer dolazi u nijansama koje laskaju preplanuloj koži, pa zašto je ne bi isprobala?

 | Autor: Promo Promo

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivana78

    Sleek paleta je predivna. Catrice ima super highlitere takodjer.