Beauty

Ovo su najbolji beauty proizvodi u 2021. po izboru miss7 čitateljica i stručnog žirija!

  • Ukoliko si pažljivo pratila miss7, onda sigurna znaš za naš Value4Money: Beauty nagradni natječaj u kojem smo i ove godine pozvali sve čitateljice da glasuju za svoje beauty favorite.
  • Tisuće naših missica i stručni žiri odabrali su svoje beauty favorite iz raznih kategorija, bilo da je riječ o preparativnoj, bilo da je riječ o dekorativnoj kozmetici, i to po kriteriju koji je možda najvažniji za sve nas – vrijednost za novac.
  • Donosimo ti listu pobjednika za 2021. godinu

Danas smo dodijelili Value4Money: beauty nagrade, točnije čak 29 nagrada u 14 kategorija iz svijeta ljepote. Tako su, od strane čitateljica portala miss7 i stručnog žirija nagrađeni najbolji puder, ruž za usne, maskara, krema za lice, posebna njega za lice, njega tijela, dezodorans, njega kose, oralna njega, proizvod za obrve, rumenilo, styling kose, eko kozmetika, a imali smo i kategoriju new entry u koju su uključeni novi beauty proizvodi na tržištu. 

Svoje pobjednike odabrao je i naš stručni žiri koji čine glavna urednica svih miss7 izdanja, Tonkica Zlački, ugledna zagrebačka dermatologinja i vlasnica Poliklinike Dermalife, Nevia Delalle, vizažist Marko Tolić i hair stylist Zvonimir Franić. A sada je vrijeme da tebi otkrijemo koji to beauty proizvodi 2021. godine najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac. 

Najbolji beauty proizvodi u 2021. godini:

1. Najbolja eko kozmetika

 | Autor: Melem balzam za usne s dragocjenim eko 3% kanabidiolom (CBD); NATURKOSMETIK Hydro hidratantnom roll on za područje oko očiju

Najbolji proizvod iz područja eko kozmetike,+ po glasovima čitateljica je Melem balzam za usne s dragocjenim eko 3% kanabidiolom (CBD). Prema izboru stručnog žirija nagrada je pripala alverde NATURKOSMETIK Hydro hidratantnom roll on-u za područje oko očiju.

2. Najbolji proizvod za styling kose

 | Autor: Avon Advance Techniques Leave-In sprej; Balea sprej za zaštitu kose od topline

Za najbolji proizvod u kategoriji styling kose miss7 čitateljice su se odlučile za Avon Advance Techniques Leave-In sprej, dok je tu titulu naš stručni žiri dodijelio Balea spreju za zaštitu kose od topline.

3. Najbolje rumenilo

 | Autor: Blush Box Glowing + Multicolour rumenilo; Milani Cosmetics Baked Blush - 05 Luminoso rumenilo

Nagrada za najjbolje rumenilo, prema glasovima publike, otišla je u ruke rumenila Catrice Blush Box Glowing + Multicolour, a po glasovima stručnog žirija, pripala je rumenilu Milani Cosmetics Baked Blush - 05 Luminoso.

4. Najbolji proizvod za obrve

 | Autor: Avon Power Stay pomada za obrve; essence brow styling soap set za obrve

U kategoriji proizvoda za obrve miss7 čitateljice izglasale su za najboljeg Avon Power Stay pomadu za obrve. Stručni žiri najboljim je proglasio essence brow styling soap set za obrve.

5. Najbolji new entry

 | Autor: LUXEA Glow okoloočna krema; Bio-Oil prirodno® ulje

Nagrada za najbolji new entry, odnosno novi proizvod, po glasovima publike, pripala je LUXEA Glow okoloočnoj kremi. Stručni žiri, pak, svoje je glasove dao proizvodu Bio-Oil prirodno® ulje.

6. Najbolja oralna njega

 | Autor: Plidenta Bio Cannabis pasta za zube; Plidenta Bio Cannabis vodica za usta

U ovoj kategorija Plidenta slavi dvostruku pobjedu. Čitateljice su najboljim proizvodom u kategoriji oralne njege izglasale Plidenta Bio Cannabis pastu za zube, dok je stručni žiri najboljim proizvodom proglasio Plidenta Bio Cannabis vodicu za usta.

7. Najbolja njega kose

 | Autor: Tinktura Šampon Čičak

Tinkturin Šampon Čičak uvjerljivi je pobjednik u ovoj kategoriji. Odnio je titulu najboljeg proizvoda za njegu kose prema glasovima publike, ali i prema glasovima stručnog žirija.

8. Najbolji dezodorans

 | Autor: Dove Original antiperspirant u spreju; Melem deo roll-on Avokado

U kategoriji najboljeg dezodoransa, publika je svoje povjerenje poklonila Dove Original antiperspirantu u spreju. Izbor stručnog žirija je, pak, Melem deo roll-on Avokado.

9. Najbolja njega tijela

 | Autor: CeraVe Moisturizing Cream za suhu i vrlo suhu kožu; Vaseline Original Pure Petroleum Jelly

Po izboru publike, CeraVe Moisturizing Cream za suhu i vrlo suhu kožu najbolja je njega tijela. Prema glasovima stručnog žirija, pak, nagrada je otiša u ruke proizvoda Vaseline Original Pure Petroleum Jelly.

10. Najbolja posebna njega za lice

 | Autor: Skintegra Clarion eksfolirajući serum; Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler; La PIEL LAB maska za lice

U kategoriji za najbolju posebnu njegu lica, po izboru publike, pobijedio je Skintegra Clarion eksfolirajući serum. S druge strane, stručni žiri se nije mogao dogovoriti kome će pripasti nagrada u ovoj kategoriji, zbog čega imamo dva pobjednika - Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler te La PIEL LAB masku za lice.

11. Najbolja krema za lice

 | Autor: Balea dnevna krema Beauty Collagen; La Roche Posay Effaclar DUO (+) korektivna njega koja odčepljuje pore

Nagrada za najbolju kremu za lice, po izboru publike, pripala je Balea dnevnoj kremi Beauty Collagen. La Roche Posay Effaclar DUO (+) korektivna njega koja odčepljuje pore nagradu je, pak, osvojila prema glasovima stručnog žirija. 

12. Najbolja maskara

 | Autor: PUPA Vamp! maskara 300 Deep Night; essence Lash PRINCESS false lash effect maskara

Nagrada za najbolju maskaru, po izboru publike, pripala je PUPA Vamp! maskari 300 Deep Night, a stručni žiri nagradu je dodijelio essence Lash PRINCESS false lash effect maskari.

13. Najbolji ruž

 | Autor: Catrice Power Full 5 Lip Care ruž za usne; Avon Power Stay Lip Stain ruž za usne

Najbolji ruž za usne, po izboru publike, je Catrice Power Full 5 Lip Care ruž za usne. Prema glasovima stručnog žirija, nagrada je otišla u ruke Avon Power Stay Lip Stain ruževima za usne.

14. Najbolji puder

 | Autor: Jane iredale PurePressed® Base Mineral Foundation REFILL

U kategoriji najboljeg pudera, Jane iredale PurePressed® Base Mineral Foundation REFILL uvjerljivi je pobjednik. Titulu najboljeg pudera dodijelile su mu miss7 čitateljice, ali i stručni žiri.

Nagrade su dodijeljenje danas, a kako je bilo na dodjeli, doznat ćeš u našem sljedećem Value4Money: beauty članku i uskoro na videu.  

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Komentari 0