Beauty

Ovo su frizure koje osvajaju frajere, a možda i putovanje

Mislila si da ne primijete kada ošišaš vrhove i staviš preljev? Vjeruj nam, dečki imaju razne teorije zavjere o tvojoj frizuri, a mi smo otkrile koje im najviše "leže"

Visoka punđa 

Efektno rješenje kada nemaš inspiracije za kosu koja nije pokazala poslušnost u raspuštenoj varijanti. Frajeri o visokoj punđi imaju razne teorije. Jedni je doživljavaju kao „osinjak“ na glavi složen u trenutku odluke da otopiš škrinju i oribaš kadu, dok drugi s interesom gledaju u to malo umjetničko djelo kao mjerilo elegancije. Dečki vole profinjene cure koje brinu o kućanstvu tako da si svakako na dobitku. Ipak, prečesto vezanje u punđu uzrokuje često pucanje vrhova. Pantene 3 Minute Miracle se trenutačno upija u kosu i pomaže u regeneraciji bez otežavanja. Iako zamotana u čvrsti smotuljak na vrhu glave, važno je da bude zdrava i njegovana.

 | Autor: miss7 miss7

Trendseterica

Cura koja se iz podsljemenske zone spustila među smrtnike. Voliš sjediti na špici po lijepom vremenu tako da tvoja sjajna kosa blista na suncu. Njeguješ ju Pantene Pro-V Intensive Repair šamponom jer je samo on dostojan tvoje glatke kose. Dečkima treba hrabrosti da ti priđu jer ne znaju jesi li u pratnji zaštitara koji pazi da ti sa savršeno počešljane frizure ne padne ni vlas. Tu su i frendice koje nimalo ne olakšavaju situaciju i svakog sumnjivca koji priđe na manje od 2 metra, diskriminiraju pogledom. Samo pravi će imati priliku proći rukom kroz tvoje svilenkaste pramenove. 

 | Autor: miss7 miss7

Vicky Cristina Barcelona


Seksi umjetnica kojoj je kaos modni detalj. Ono što te definira je naizgled neopterećena frizura s kojom se nemaš vremena baviti jer je previše drame prisutno u tvom životu. Ostavljaš „probudila sam se i prošla prstima kroz kosu“ dojam, a to je na neki čudan način frajerima jaaaako napeto. Oni naravno ne moraju znati koliko vremena provodiš brinući o svojoj kosi. Pjenasti balzam Pantene Pro-V Repair & Protect hidratizira tvoju kosu iznutra prema van, tako da je tvoja kosa lepršava kao i narav. 

 | Autor: miss7 miss7

Parižanka

Otkačena i spremna na sve. Važnije ti je zabaviti se nego paziti je l' se tvoja midi suknja pomaknula u stranu dok si plesala. S tobom je lako uči u priču i voditi duge i zanimljive razgovore. Kada ti dojadi noćni klub sjedaš na svoj motor s kacigom na glavi, nimalo ne brinući hoće li ti pokvariti frizuru. Ionako je sama po sebi blistava i puna života od Aussie Mega šampona. U potragu za najboljim kebabom u gradu!

 | Autor: miss7 miss7

Talijanka 

 | Autor: miss7 miss7
Glavno prijevozno sredstvo je također motor s kojim se voliš uputiti u nepoznato. Voliš vjetar u kosi i ne brineš za oštećenja koja bi mogla nastati jer vitamin E iz Pantene ulja brine da tvoji slobodni vrhovi lepršaju meki i fleksibilni. Ako si uvijek spremna za avanturu, sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji putovanje za sebe i dečka koji voli tvoju kosu bez obzira je li podignuta ili raspuštena. Više informacija saznaj ovdje.

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0