Beauty

Ovo nije Taylor Swift: Make up transformacija blogerice u pjevačicu

Korejska blogerica pokazala je iznimne make up sposobnosti i pretvorila se u Taylor Swift

Sa klasičnim crvenim usnama i crnim tušem na očima, Taylor Swift definitivno ima prepoznatljiv look. Upravo zato, jedna beauty blogerica nije mogla odoljeti, a da ga ne iskopira, a rezultat je zapanjujuć.

via GIPHY

Pony je korejska beauty blogerica, poznata po svojim intenzivnim tutorijalima s konturiranjem, koje je u ovoj nevjerojatnoj transformaciji igralo ključnu ulogu. Drugi važni koraci bili su posvjetljivanje obrva (koristila je najmanje četiri drugačija proizvoda kako bi postigla ovu nijansu), lažne trepavice, jarko crveni ruž, crni tuš te naravno, plava perika.

Ispočetka, Pony je htjela jednostavno iskopirati stil Taylor Swift, a uspjelo joj je i puno više od toga. Ovaj eksperiment pokazao je veliku moć make upa i dok je većina komentara bilo pozitivno, neki su se kritički osvrnuli na nametnute standarde ljepote, posebice jer se u ovom slučaju azijatkinja transformirala u plavokosu i plavooku bijelu pjevačicu. Nas je ova blogerica jednostavno oduševila svojim make up sposobnostima, što je vjerojatno i bio njen jedini cilj. 

Photo: Screenshot Youtube

Komentari 0