Beauty

Ovo ljeto dočekajte s glatkom kožom bez dlačica

Pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije

Bliže nam se najtopliji mjeseci u godini, a s njima raste i želja svake žene da ih provede sa što više osjećaja ženstvenosti, slobodne i samopouzdanja. Da bi postigle taj osjećaj, veoma je važna i glatka i njegovana koža bez neželjenih dlačica. A pritom mnoge žene postavljaju pitanje - postoji li metoda trajne depilacije koja je istovremeno bezbolna, dermatološki sigurna i jednostavna za sve korisnice koje ju odaberu? Philips Lumea IPL sustav za depilaciju potvrđuje da postoji dugotrajano rješenje.

 | Autor:

Pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije tehnologijom pulsirajućeg svjetla (Intense Pulsed Light - IPL) rezultat je dugogodišnjih testiranja te suradnje s vodećim dermatolozima. Inovativna IPL tehnologija osigurava čak 75 posto manje dlačica već nakon tri tretmana, a smanjenje gustoće dlačica vidi se od tretmana do tretmana. Stoga ne čudi što više od 80 posto žena koje je isprobalo Lumeu tvrdi da je bolja od ostalih metoda depiliranja kao što je, primjerice, egipatska depilacija (depilacija šečernom pastom) ili depilacija voskom. 

Dr. Nola savjetuje Philips Lumeu

Philips je pozorno pratio korisnice Lumea IPL sustava te je u najnovijoj kampanji, u suradnji s poznatom dermatovenerologinjom i vlasnicom poliklinike Nola, dr. Ivanom Nolom, odlučio odgovoriti na najčešće postavljana pitanja o uređaju Philips Lumea.

„Pacijentice u mojoj ordinaciji gotovo svakodnevno traže najbolji način za uklanjanje dlačica koji će im omogućiti da se riješe dlačica sigurno, praktično i s dugotrajnim rezultatima, ne samo u salonu, već i kod kuće. U tom slučaju, moja je preporuka Philips Lumea. Isprobala sam uređaj i uistinu mogu stati iza njega i preporučiti ga svim ženama koje se dugotrajno žele riješiti dlačica.“, ističe dr. Nola te dodaje kako Philips Lumea sustav značajno smanjuje rast dlačica nakon samo dva tretmana, dok su vidljivi i dugotrajni rezultati osigurani nakon četiri do pet tretmana.“

 | Autor:

Poznata dermatovenerologinja savjetuje i kako  pravilno koristiti IPL sustav za najbolje  rezultate. Vrlo je važno da prije korištenja Lumea uređaja obrijete područja koja ćete tretirati.

„Dlačice se ne smiju ukloniti ni voskom ni epilatorom, već obrijati kako bi se sačuvali korijeni na koje svjetlo djeluje. Korijen dlačice svjetlosnim zrakama uređaja zapravo služi kao antena što vam osigurava najučinkovitiji tretman.“, objašnjava dr. Ivana Nola te dodaje kako prije početka tretmana, morate podesiti jačinu svjetlosti s obzirom na tip kože i boju kose.

 | Autor:

„Aparat zatim postavite 90 stupnjeva u odnosu na kožu tako da nastavak i sigurnosni prsten budu u dodiru s kožom.“, ističe dr. Nola te dodaje kako je posebno važna činjenica da prilikom korištenja uređaja možete podesiti intenzitet svjetlosne energije od jedan do pet, što osigurava nježan i učinkovit tretman prilagođen svakom tipu kože. Kako bi se osigurala maksimalna zaštita, Lumea ima ugrađeni i UV filter koji dodatno štiti kožu od oštećenja.

Najbolja investicija za glatku kožu

Philips Lumeu možete sigurno upotrebljavati ne samo za depilaciju nogu i ruku, već i za brazilsku depilaciju i depilaciju nausnica i lica. Uz to, model SC2009 s više od 250.000 svjetlosnih impulsa dolazi s dva dodatna manja nastavka (jednim za lice i jednim za bikini zonu) s dodatnim UV filterima za preciznu uporabu na ovim osjetljivim područjima, a preporučena cijena mu je 4.099,00 kuna.

 | Autor:

Jednostavnost upotrebe, dermatološki provjerena sigurnost korištenja te brzi i dugotrajni rezultati čine Philips Lumea sustav jednime od najboljih, ali i najisplativijih izbora za vašu kožu.  Prvi rezultati vidljivi su već nakon tri tretmana, nakon čega možete u potpunosti zaboraviti na britvice, vosak i skupe kozmetičke tretmane. Philips Lumea je dugoročna investicija u glatku i mekanu kožu.

Photo: None

Komentari 0