Beauty

Ovo je najboljih 150 kuna koje ćeš potrošiti na kozmetiku

Ovo je jedan od onih preparativnih proizvoda koje zanemarujemo jer nismo sasvim sigurni što rade - a u biti, tu se krije sva magija, posebno u nevjerojatnom primjerku kojega vam donosimo danas.

Tonici - za što ih u stvari trebamo? Tonik za lice čini se kao korak viška između pranja lica i skidanja šminke. Ipak, njihova uloga jedna je od ključnih u dobroj njezi kože; tonici čiste ostatke prljavštine s lica koje nismo uspjeli skinuti gelovima za pranje i primjerice micelarnom vodicom, a najbolje djeluju kada ih koristimo nakon pranja lica. Naime, voda isušuje kožu, pa tonikom vraćamo potrebnu hidrataciju koži uz popratno hranjenje. 

Tonik koji danas predstavljamo je onaj brenda Pixi i zove se "Glow Tonic". Radi se o toniku čija svrha je da koži pruži prirodan sjaj nakon nekog vremena korištenja. Uz to, on kožu čisti i njeguje, a istovremeno obavlja i laganu eksfolijaciju (ima glikolnu kiselinu) nakon čega se proizvodi koje stavljamo jednostavno prekrasno upiju u kožu. Ovaj tonik beauty je tajna mnogobrojnih beauty blogerica koje se u njega naprosto kunu, ali i manekeni, recimo Jourdan Dunn čija koža je teški #skingoals. 

Ispravno korištenje ovoga tonika ide ovim redoslijedom: nakon pranja lica na blazinicu stavimo tonika i prebrišemo lice, vrat i dekolte, a zatim na navedena područja nanesemo serume i kreme. Pritom nećete osjetiti peckanje niti osjećaj pikanja iglicama, već ćete vidjeti lijepi sjaj, koji će nakon dva tjedna postati vidno naglašen.

Glow Tonic možete nabaviti u svakom većem online beauty shopu, po cijeni od 150 kn.

Photo: Promo

Komentari 0