Beauty

Ovo je najbolja maskara koju sam ikad probala!

Imala sam osjećaj da nije teško pronaći dobru maskaru, ali kad sam probala ovu... Shvatila sam u koliko stavki dobra maskara mora zadovoljiti. Za mene, ovo je zlato u bočici!

Posjedujem nekolicinu zaista odličnih maskara, no nijedna od njih nije se dala usporediti s ovom; pričam o Roller Lash maskari brenda Benefit Cosmetics. Naime, Benefit tvrdi kako ova maskara ima formulu koja uvija i daje volumen trepavicama, drži uvijenost trepavica do 12 sati, sadrži vitamin B5 koji je poznat po njegujućim svojstvima, ima satenski finiš, lako se skida i dolazi u crnoj i smeđoj boji. Štoviše, kažu da je toliko dobra da ti uz nju neće trebati uvijač!

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Moje iskustvo je sljedeće. Kupila sam i testirala crnu Roller Lash maskaru. Tekstura je dosta tekuća, nisam primijetila da se stvaraju grudice i zaista ima satenski finiš. Četkica od maskare je gumena i lijepo zakrivljena te je s njom super jednostavno zahvatiti i najmanje trepavice bez da se zaprlja kapak. Istovremeno, njome možemo jednostavno raščešljati trepavice. Ono što se odmah vidi je velika promjena naspram oka bez našminkanih trepavica. Genijalno otvara pogled i zaista drži zakrivljenost trepavice. Pomalo čak daje efekt vrlo prirodnih umjetnih trepavica. Tijekom dana nisam primijetila da se maskara topi na kožu ispod oka, što je za mene veliki plus. 

Cijena maskare je 167 kn i može se nabaviti putem Cultbeauty.com. Hoću li je kupiti ponovno? Da!

Ocjena: 5/5  | Autor: promo promo

 

Photo: Instagram

Komentari 0