Beauty

Ovaj omiljeni brend kozmetike stigao je i kod nas, jesi ga upoznala?

  • Obožavaš make up i želiš upotpuniti svoju kolekciju ili bi ti baš dobro došao onaj ruž koji već dugo gledaš?
  • Savršeno, jer stigao je crni tjedan pun popusta
  • Pronašle smo 10 komada koje možeš pronaći po super povoljnim cijenama - ispod 50 kuna. Maskara? Ruž? Tu su!

Velike make up obožavateljice ili pak one koje se uljepšaju samo ponekad - sve mi vezane smo uz barem jedan make up proizvod koji volimo koristiti. A još nam je draže kad ga vidimo na sniženju!

I sada je napokon stigao taj dugoočekivani crni tjedan s genijalnim popustima! Već si sigurno primijetila da ti nešto nedostaje, kolekcija ruževa mogla bi se popuniti, a još jedan lak za nokte sigurno neće škoditi. A Black Week idealna je prilika da obnoviš svoju make up zalihu!

Nedavno je u Hrvatsku stigao svjetski popularan brend KIKO Milano, a osvojio nas je svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom. A znaš što još? Tijekom tjedna popusta cijene su mu još i niže, i to baš u pravi čas za onaj ruž koji mjerkaš već tako dugo!

Make up trendovi, boje, teksture i tehnike se mijenjaju, ali ono što ostaje je čisti osjećaj sreće kada ti pod ruku dođe kvalitetna, a pristupačna kozmetika, koja čini da u svakom trenutku izgledaš kao milijun dolara. A nama je to KIKO Milano! Malo koja kozmetička kuća može se pohvaliti boljim odnosom cijene i kvaliteta od ovoga vodećega talijanskog make-up brenda koji je na naše tržište stigao prošloga svibnja.

Osnovan 1997. godine u Milanu, brend je u kratkom roku stekao globalnu popularnost, a gotovo svi svjetski make up artisti u već godinama u svom arsenalu nose minimalistička crna pakiranja s potpisom - KIKO Milano. Cijeli asortiman proizvodi se u Europi, a spaja kvalitetu, vodeću tehnologiju i nenadmašivu stručnost u kozmetici.

U nastavku ćeš pronaći naše favorite koje možeš kupiti tijekom akcije Black Friday od 23. do 29. studenog u trgovini KIKO Milano u Arena shopping centru kao i na Fashion&Friends webshopu. Mi jedva čekamo!

 | Autor: KIKO Milano KIKO Milano S lijeva na desno: Smart Fusion Lipstick 420 (22,33kn), 3d Hydra Lipgloss (44,03 kn), Velvet Passion Matte Lipstick 32 (39,13 kn)

 | Autor: KIKO Milano KIKO Milano S lijeva na desno: Water Eyeshadow 218 (49,63 kn), Smart Nail Lacquer 12 (13,93 kn), Smart Colour Blush 04 (33,53 kn)

 | Autor: KIKO Milano KIKO Milano S lijeva na desno: ULTIMATE PEN Long Wear Eyeliner 01 (39,13 kn), Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara (41,93 kn) - gore, New Pro Gel Mascara Lash Serum (44,03 kn) - dolje, Pure Clean Micellar Water (44 kn)

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0