Beauty

Ovih 6 karakteristika frajeri obožavaju na ženama

Po znanstvenim istraživanjima, ove karakteristike bacaju na koljena baš svakog frajera. Misliš li da ih imaš baš sve?

Ljepota je u oku promatrača - različiti smo i volimo različite stvari, posebice kada pričamo o ljepoti i biranju partnera. Međutim, ovih 6 karakteristika većina muškaraca smatra vrlo atraktivnima na ženama. Naime, muški mozak je "programiran" (prema evoluciji) da pronalazi zdrave i plodne partnerice s kojima se mogu "razmnožavati", a to se određuje upravo s ovih 6 karakteristika. Saznaj o kojima se radi!

1) Visoki tonalitet glasa

Jedno istraživanje pokazalo je kako su muškarci skloniji ženama s visokim tonalitetom glasa jer ih povezuju s mladim i ženstvenim tijelom.

2) Crvena boja

Znanost kaže kako su muškarci vrlo osjetljivi na jarke boje, a na samom vrhu po atraktivnosti nalazi se crvena. Bilo da je u pitanju crveni ruž, haljina ili seksi asesoar u boji ljubavi - crvena boja muškarcima daje signal da želimo da nas primijete. Nešto slično kao što funkcionira parenje u životinjskom svijetu!



3) Širi bokovi

Iako su žene vrlo osjetljive na centimetre na bokovima, široki bokovi asociraju na plodnost. U muškoj glavi, još od kamenog doba, voluminozna figura znači puno djece!

4) Malo make upa

Još jedna znanstvena činjenica kaže da su muškarcima privlačnije žene koje izgledaju prirodno, što znači da nose minimalan make up.


5) Osmijeh

Više istraživanja potvrđuje ovu tvrdnju! Naime, ljudi koji se puno smiju su automatski više atraktivni, pa jednako tako i žene s velikim osmjehom su pravi magnet za muškarce.

6) Zdrava kosa

Možda zvuči komično, ali prekrasna, sjajna kosa je još jedan znak zdravlja i plodnosti, što ludo privlači muškarce.  | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Promo

Komentari 0