Beauty

Ovi su ruževi od 29,90 kn sve što ti treba ovih blagdana!

  • Božićni partyji u punom su jeku, a i Nova godina nije daleko. Savršene sam outfite za ove događaje već pronašla, no imala sam jedan mali problem
  • Kako mi je već ponestalo ideja kada je u pitanju blagdanski make up, odlučila sam posjetiti Avon Beauty Boutique jer znam kako tamo uvijek mogu dobiti super savjete i isprobati proizvode prije nego što ih kupim
  • U boutiqueu me je dočekala i poznata hrvatska influencerica, a koje sam hit proizvode odabrala i kakav sam blagdanski make up look dobila možeš pročitati u nastavku

Slobodno mogu reći kako sam pomalo freak kada je u pitanju prosinac i da obožavam sve što on nosi. Ukrašavanje božićnog drvca, obilasci adventa s prijateljicama te planiranje Nove godine stvari su koje me posebno vesele, a ono zbog čega sam još sretnija jest činjenica da make up lookovima mogu dodati šljokice i svjetlucave proizvode kojih u ovom periodu godine ne može (i smije) biti previše! Moram priznati kako mi je ove godine, unatoč blagdanskom duhu, ponestalo ideja te sam se bacila u potragu za proizvodima koji mogu udovoljiti mojim blagdanskim željama.

Pravo osvježenje pronašla sam u Avon Beauty Boutiqueu u Gundulićevoj, a proizvodi poput novog Prism ruža i Playbook paleta ostavili su me bez teksta. Uz pomoć poznate influencerice i youtuberice Lucije Gorički, poznate kao _luxlucis_ , osmislila sam tri holiday looka zbog kojih sam sigurna kako neću ostati neprimijećena ni na jednom božićnom partyju, a vjerujem da, ako ih budeš slijedila, nećeš ni ti! Zanima te o kojim je lookovima riječ? Onda slobodno nastavi čitati.

Božićni interijer

Kao što sam prethodno spomenula, obožavam sve što ima veze s Božićem, počevši od blagdanskog uređenja prostorija pa sve do šljokičastog božićnog make up-a, stoga možeš samo zamisliti moje oduševljenje kada sam vidjela Avonov blagdanski interijer show rooma. Predivno ukrašeno božićno drvce, pokloni umotani u šarene omote i odvažne cica-mace samo su neke od stvari koje sam uočila.

 | Autor: miss7 miss7

U boutiqueu su me dočekale ljubazna prodavačica i uvijek nasmijana Lucija te smo se, nakon što smo uz kavu odlučile što ćemo raditi, bacile na posao! Objasnila sam Luciji kako želim univerzalni svjetlucavi holiday look koji ću moći isfurati na božićnom partyju, ali i na svim sličnim eventima, uključujući Novu godinu. Ovo je rezultat.

Svjetlucavi holiday look

Ono što sam uistinu željela, to sam i dobila. Osim što su me oduševile njezine make up vještine, Lucija mi je dala i odlične savjete o tome koje bih Avonove proizvode trebala koristiti za svoj tip kože. Na primjer, s obzirom na to da imam izrazito suhu kožu, kojoj je potrebna posebna njega, pogotovo za vrijeme hladnijih dana, prije šminkanja nanijele smo hidratantnu kremu koja je nahranila kožu i bila odlična podloga za ostatak proizvoda.

Za ovaj holiday make up look odabrale smo nove Playbook Supreme i Extreme palete, koje su moje ionako zelene oči učinile još zelenijima, a spomenut ću ti kako palete imaju zapravo sve što ti treba - mat nijanse, šarene boje, pa čak i shimmere. Pri kreiranju looka koristile smo mješavinu boja iz obiju paleta, a ono što nas je najviše oduševilo jest sama kvaliteta boja; riječ je o jako lijepim i pigmentiranim nijansama koje se vrlo lako blendaju.

 | Autor: miss7 miss7

Isto tako, omjer je nijansi odličan; Supreme paleta više je za osobe koje vole neutralniji make up, dok je Extreme, kako i sam naziv palete govori, za one koji obožavaju jači, ekstremniji i odvažniji look.

Zvijezda blagdanskog looka

Cijeli make up začinile smo novim markPrism ruževima, a iz kolekcije koju čini 16 različitih nijansi prekrasnih svjetlucavih ruževa odabrala sam svoja tri favorita. Prva nijansa koju sam izabrala bila je nijansa Orbital Lust. Osim što je lijepo izgledao na usnama, ovaj ih ruž nije isušio, a sigurna sam kako ću ga u budućnosti nositi i na dnevnoj bazi.

 | Autor: miss7 miss7

Druga i meni posebno draga nijansa bila je crvena Reflective Scandal. Mislim da se možeš složiti sa mnom kada kažem kako crveni ruž uvijek donese sexy notu looku i da se zbog ove boje osjećaš samouvjereno. I ovaj je ruž bio vrlo ugodan na usnama.

 | Autor: miss7 miss7

Zadnji i ujedno moj treći favorit iz ove kolekcije bio je Sonic Boom. Inače nisam ljubiteljica tamnijih ruževa, no svjetlucave čestice i jednostavnost nanošenja ove ljubičaste nijanse bilo je ono što me osvojilo na prvi pogled.

 | Autor: miss7 miss7

Osim što su se odlično uklopili u holiday make up i podigli ovaj blagdanski look, moram priznati kako me je pozitivno iznenadila i pristupačna cijena ovih ruževa, koja iznosi 29,90 kuna. Palete Playbook Supreme i Extreme također su se pokazale kao odličan izbor pti odabiru proizvoda za eye make up, a vjerujem kako ćemo Lucija i ja sigurno barem još jednom ponoviti ovo druženje!

 | Autor: miss7 miss7

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    baš ništa posebno!!!!!