Beauty

Ovi nokti su zadnji hit u manikuri!

Tzv. jelly nails zadnji su Instagram hit, a sve čekamo da se krenu nositi i kod nas - realno, preludi su

Je li moguće da je ovo još jedan trend nastao iz "kreativne radionice" Kylie Jenner? Odgovor je DA. Svemoguća Kylie podijelila je na Instagramu sliku ružičastih jelly noktiju s Nike naljepnicom i od tada je nekako krenula pomama za ovom vrlo neobičnom manikurom. 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

A post shared by Jessica Washick (@jessicawashick) on

Vrlo 90's, ova manikura podsjeća na tzv. trike-trake, odnosno plastične prozirne sandale s kojima smo kad smo bili mali ulazili u more, a zovu ih još i prozirni ili stakleni nokti, iako je veliki must have trenutno imati ih u kakvoj jarkoj boji. Iako ih još nismo vidjeli u ponudi u Hrvatskoj, vjerujemo da uskoro dolaze jer nisu komplicirani za izradu; potrebno je samo dodati prozirnu tipsu na nokat ili ga izraditi s prozirnim gelom. Dobra alternativa su, kao i uvijek, umjetni nokti koje ćeš samo nalijepiti povrh svojih. 

 

A post shared by Chaun P. 🇰🇭 (@chaunlegend) on

 

A post shared by Carly Angel⚡️ (@liddokidd) on

Kratkim skrolanjem kroz Instagram hashtag #JellyNails vidjet ćeš kako se nose u svim bojama i u različitim stilovima te dužinama. Najchic izgledaju na zaobljenim kratkim noktima, pa i ako ti se čine zastrašujući u početku, ovako bi ih mogla zavoljeti - jednostavno ih probaj, ljeto ionako oprašta sve pogreške!

 

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

 

A post shared by BOSSBITCHNAILS (@boss.bitch.nails) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    Užasno ružno..