Beauty

Ovi ljudi znaju koje beauty proizvode vrijedi isprobati

Sutra će se doznati koji beauty proizvodi na našem tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac. O pobjedničkim proizvodima natječaja Value4Money: beauty odlučile su tisuće čitateljica miss7 te ekipa koja jako puno zna o ljepoti. Upoznaj naš cijenjeni žiri

O, da, mi missice stvarno volimo shopping, a posebice kad je riječ o dobroj kozmetici. Osim toga, ne promiče nam ni jedan beauty trend. Ipak, volimo ulagati u kvalitetne i provjerene stvari te za svoj novac dobiti pravu vrijednost. Upravo zato pokrenuli smo Value4Money: beauty natječaj. Sve vi, naše čitateljice i prave beauty ekspertice, glasale ste mjesec dana i vaši favoriti su nam poznati. Hvala svima koji su dali glas svom favoritu, mi iznimno cijenimo sud missica, no kandidirane proizvode smo dali na analizu i stručnom žiriju koji je također odradio svoj dio posla.
Sada samo ostaje pitanje koje ste beauty proizvode 2018. i vi i naš žiri ocijenili najboljima po kriteriju vrijednost za novac, a odgovor se se doznati sutra (6. prosinca) na svečanoj i, moramo reći, prilično ekskluzivnoj dodjeli nagrada Value4Money: beauty koja će se održati u Hrvatskom glazbenom zavodu.
Dakako da ćemo vas ASAP obavijestiti o pobjednicima, a do tada vas želimo malo bolje upoznati sa cijenjenim članovima našeg stručnog žirija:

 | Autor: Sandra Simunovic /Pixsell Sandra Simunovic /Pixsell

dr. NEVIA DELLALE, dermatologinja

Nevia Dellale, dr. med., specijalistica je dermatologije i venerologije iz poklinike Dermalife. Njeno dugogodišnje iskustvo i stručna znanja bila su nam prijeko potrebna u natječaju Value4Money: beauty. ''Cijeli natječaj jako mi je simpatičan. Nema izravne veze s mojim poslom, ali, kao dermatolog, volim dati glas za dobru kremu. I svojim pacijentima uvijek dajem svoje savjete o njezi kože'' - kaže dermatologinja koja je svoj zadatak shvatila veoma stručno i ozbiljno. Uskoro ćemo saznati kojim je preparatima je poklonila svoje glasove i - shvatit ćemo to jako ozbiljno. 

ZVONIMIR FRANIĆ, frizer

Zvonimir Franić mladi je i talentirani zagrebački frizer te vlasnik salona Franić. Njegov rad obožavaju brojne domaće zvijezde, a pod njegovim vještim prstima nastaju najbolje frizure Jelene Rozge, Sonje Kovač i Franke Batelić. ''Odlučio sam na sudjelovanje iz razloga što mi se ideja cijelog ovog natječaja jako svidjela. Nikada do sad nisam bio u žiriju ničeg sličnog, a s obzirom da volim nove stvari, volim i isprobavati nove proizvode, logično je bilo da prihvatim poziv!'' - kaže Zvonimir koji posebnu pažnju posvećuje izboru najboljih proizvoda za njegu kose.

 | Autor: Sandra Simunovic /Pixsell Sandra Simunovic /Pixsell

SANJA AGIĆ, vizažistica

Sanja Agić poznata je make up artistica s višegodišnjim iskustvom. U svijetu ljepote nalazi se već više od deset godina te je autorica knjige Make up s potpisom. ''Zanimljiva mi je tema. Ja i sama sada itekako provjeravam vrijedi li proizvod novaca. Nije bitno koliko košta, već uistinu vrijedi li. Žene često padaju na lijepu ambalažu i kutijice, kupuju proizvode koje im kasnije stoje na polici. Sada, s iskustvom, više ne padam na lijepo pakiranje. Vrlo jasno znam što mi treba. Ovo je dobra tema koja se tiče upravo toga'' - objašnjava Sanja čijem se sudu, kada je riječ prvenstveno o dekorativnoj kozmetici, uistinu veselimo. 

TONKICA ZLAČKI, glavna urednica svih miss izdanja

Ako pratite miss, onda ste sigurno zamijetili glavnu urednicu Tonkicu Zlački koja jako dobro zna da čitateljice miss7 vrlo pomno razmišljaju o kupnji.
"miss7 je pokazao da najbolje poznaje svoje čitateljice, a jedna odlika koju dijele čitateljice portala miss7 je da su smart shopperice. Spremne su izdvojiti za kvalitetu te im je jako važno da se dobro informiraju prije kupnje te da od proizvoda doista dobiju onu vrijednost koja im je obećana", rekla je glavna urednica.  

Photo: Sandra Simunovic /Pixsell

Komentari 0