Beauty

Ove tetovaže su toliko loše da ih svi žele!

Kažu da je nečije smeće drugome bogatstvo, a izgleda da je tako i s tetovažama. Ove presmiješno loše tetovaže postale su viralni hit

U Salvadoru de Bahia postoji mali tattoo shop o kojem se trenutačno priča diljem svijeta. Naime, njegova vlasnica i tattoo artistica Helena Fernandes proslavila se s tzv. lošim tetovažama. Vjerovala ili ne, dobro čuješ - ima veliki broj obožavatelja upravo zato što radi trash tetovaže, a pred njeni se salonom stoji u redu! 

Njen Instagram i Facebook trenutno gore i redovno se pune komentarima novih ponosnih vlasnika tetovaža, a tetovažice samo iskaču jedna za drugom, svaka gora od gore. Njen stil je simpatično, pomalo dječje šaranje, prvenstveno s crnom tintom. Izgleda da je ta ideja da vas je dijete zašaralo postala odličan i poželjan kontrast u moru savršeno izrađenih i realističnih tetovaža. Na kraju, one su zaista ružne, ali ne možemo odoljeti da kažemo da su na drugi pogled u stvari poprilično neodoljive.

Njen kulerski stil sigurno ćemo još puno viđati. I zaista, zašto bi na ruci morali imati orhideju u popularnoj akvarel tehnici, ako možemo imati jednu kao dječjom rukom iscrtanu zvjezdicu koja je u svojoj nesavršenosti baš savršena. 

 

 

 

Photo: Instagram

Komentari 0