Beauty

Svaki ten ima svoj idealan ruž

Pronaći odgovarajući ruž je teško koliko i pronaći najbolje traperice ili frizuru. Najbolja boja mora odgovarati i tvojom tenu i tvojoj boji kose.

Kod odabiranja savršenog ruža za usne, nije bitno samo se fokusirati na kosu i kožu, već i na boju tvojih usnica; primjerice, što ti je tamnija koža, to su ti tamnije i usnice. Ali to nije sve! Takozvani podtonovi u kožu također igraju bitnu ulogu kod potrage za idealnim ružem.

Kako odrediti svoj podton kože?
Stani pored prozora ili na dobro svjetlo i pogledaj unutarnju stanu svoga zgloba. Točnije gledaj vene. Ako su ti vene pretežito plavkaste, ti (kao i većina ljudi) imaš hladni podton, a ako su više zelenkaste onda si topli tip. Imamo još jedan trik: Stavi na sebe srebrni i zlatni nakit i gledaj koji je u većoj harmoniji s tvojom kožom. Ako je bolje srebrno, onda si hladni tip, a ako si ljepša sa zlatnom, onda si topli! Žene s hladnim podtonom bolje izgledaju s hladnim nijansama i onima s plavim podtonom, dok topli tipovi izgledaju super s toplijim, žućkastim tonovima. 

Ove boje odgovaraju tvojem tonu kože

1. Svijetli tip

a) Svijetla koža i plava kosa izgleda odlično sa svijetlim ružem za usne, pa su izvrstan izbor nude nijanse i tonovi ružičaste. Također, bordo, koraljna i narančasti tonovi pašu ovom tonu. Tamni tonovi pak padaju previše teško na kožu.

 

Scarlett for @pluggedfr by @francoisberthier. Special content coming soon! Stay tuned on the 30th of March!

A post shared by Scarlett Johansson (@seriouslyscarlett) on


b) Sa svijetlom kožom i tamnom kosom imaš onaj seksi Snjeguljica look. Upravo zato možeš nositi samopouzdano jarku crvenu. Za svaki dan odaberi nude look ili delikatne ljubičaste tonove.


c) Ako imaš svijetlu kožu i narančastu kosu nosi smeđe i narančaste tonove. Također, dobar nude je odličan izbor.


2. Srednje tamni tip

a) Svijetlo smeđa, karamel koža i tamna kosa super su uz zlatne, karamel i nugat tonove. Tada izgledaju posebno seksi. Ovom tipu kože odgovara i jarka ružičasta, ljubičasta, boja šljive, breskve i bobičastoga voća.

 

Happy Birthday Natalie🎂❤️🍾 #natalieportman #natalieportmanlove #portman #happybirthday #love

A post shared by Natalie Portman (@natalieportmanlove) on

3. Tamni tip

Ovom tipu kože laskaju kremaste smeđe nijanse jer naglašavaju njihovu egzotičnost. Tamna kosa, tamne oči i tamna koža perfektno harmoniziraju s tamnim bojama, poput trešnja crvene, boje crnog vina i čokolade. Tamniji tipovi, doduše, trebali bi ostaviti na miru ruževe s plavkastim tonovima i priznakama ljubičaste.

 

Nueva campaña #viceroy @nicobustos @viceroyoficial ⌚️💍😘 My new #viceroy campaign #penelopecruzcollection

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Photo: Promo

Komentari 0