Beauty
Margot Robbie

Ove beauty proizvode, ne skuplje od 12 eura vole brojni poznati. I oni vole kad jeftino prođu

  • Budimo realni, nekako očekujemo da će si slavni (i bogati) priuštiti najskuplje proizvode
  • No nekako nam dođe toplo oko srca kad čujemo da koriste pristupačne brendove kad je riječ o njezi i makeupu
  • Čini se da to dokazuje kvalitetu tih proizvoda, a veseli nas jer si ih i mi možemo priuštiti

S vrhunskim vizažistima, dermatolozima i frizerima koji su im na raspolaganju, slavne osobe obično su upoznate s najnovijim proizvodima koje vrijedi isprobati – zbog čega ćemo rado prihvatiti njihovu preporuku, osobito nije vrtoglavo skupa.

OK, neke slavne osobe preporučuju i proizvode koje koštaju brdo novaca, ali navodno daju nevjerojatne rezultate. I dok ćemo povremeno povjerovati njihovim tvrdnjama, daleko smo više zainteresirani za svima dostupne proizvode koji su dosegli zvjezdani status. Od olovke za usne, koja košta manje od 5 eura, a koju Hailey Bieber koristi za kreiranje svojih sada poznatih #strawberrylips, otkrivamo jeftine kozmetičke proizvode koje koriste slavne osobe i koje ćemo i same nabaviti što prije.

Možda vas zanima Vichy predstavio anti-ageing superstar - Liftactiv serum s retinolom Rubrika Beauty Beauty

Ovo je izbor pristupačnih kozmetičkih proizvoda koje slavne osobe vole, a svi koštaju manje od 12 eura.

Hailey Bieber: Nyx Professional Makeup Slim Lip Pencil

Prvo je 'Glazed Donut Skin' Hailey Bieber osvojila TikTok, a sada je to njezina 'Strawberry Girl Aesthetic'. Ona je nedavno na TikToku podijelila dva proizvoda koja koristi za kreiranje svojih usana boje jagode.

@haileybieber Strawberry Glaze Peptide Lip Treat launches 8/28 at 9am pst. 🍓☺️ @rhode skin ♬ original sound - Annie Korzen

Kao i najnoviji okus njenog brenda Rhode Skin's Peptide Lip Treatment, Strawberry Glaze, Bieber koristi Nyx Professional Makeup Slim Lip Pencil u boji Nude Truffle kako bi iscrtala i definirala usne. Košta samo 5,12 eura.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Kendall Jenner: L'Oreal Paris Infallible More Than Concelear

Je li Kendall Jenner ikada loše našminkana? Čini se da nije! Manekenka, koja obožava jedva primjetnu bazu i neutralne usne, navodno je obožavateljica ovog korektora.

Nanesena rukom njezine omiljene šminkerice Mary Phillips, koja je koristi prije nanošenja pudera, kremasta formula košta samo 8,60 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Emily Ratajkowski: Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm

Jesi li se ikada zapitala što Emily Ratajkowski stavlja na kožu noću? Nanosi Eucerinov Aquaphor na podočnjake prije spavanja. „Jednostavno čini moju kožu čvršćom i vlažnijom. Osobito je dobro kad putujem, da spriječim isušivanje kože i pretjerano stvaranje masnoće.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

Aquaphor nije nov proizvod, prisutan je već neko vrijeme, a jednostavna formula čini ga jednim je od najpopularnijih jeftinih kozmetičkih proizvoda koje koriste slavne osobe, uključujući Sofiju Richie, Ashley Graham (koja ga koristi kao balzam za usne) i Beyonce (koja ga nanosi na sve). Po cijeni od 10,75 eura, zašto ne nabaviti koji?

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Margot Robbie: Burt's Bees Tinted Lip Balm

Glumica Margot Robbie velika je obožavateljica toniranih balzama za usne Burt's Bees, koji koštaju od 8,40 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

Hidratantna formula, koja je prožeta shea maslacem i botaničkim voskovima, njeguje suhe usne dok im daje čistu nijansu za rezultate 'tvoje usne, ali bolje'. Dostupno je u pet nijansi, a možeš odabrati između lijepih ružičastih, raskošnih crvenih ili duboko ljubičastih tonova.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Chrissy Teigen: Bioré Ultra Deep Cleansing Pore Strips 6 Nose Strips

Chrissy Teigen uvijek je spremna ispričati koje proizvode za njegu kože i šminku koristi, a ove trake za pore iz Bioréa jedan su od njezinih osnovnih proizvoda. Još 2020. godine Tiegen se oglasila na Instagramu kako bi pokazala kako koristi trakice za uklanjanje mitesera – jednu preko nosa i jednu preko brade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

„Life hack: ne moraš kupiti Bioré trake za bradu da urediš svoju bradu, možeš koristiti samo one za nos“, izjavila je. Jednostavno pritisni traku na kožu, ostavi 10-15 minuta i odlijepi za glatku i čišću kožu u tren oka. Cijena 5,94 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Rihanna: Weleda Skin Food

Ako redovito njeguješ kožu, vjerojatno si čula za Weleda Skin Food. Kultni proizvod, kojeg obožavaju slavne osobe, urednici ljepote i vizažisti, vlaži, umiruje i hidratizira kožu kao nijedan drugi. Ozbiljno je dobar, što pokazuje i činjenica da se jedna tuba proda svakih 11 sekundi u cijelom svijetu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna je velika obožavateljica, kao i Victoria Beckham i Suki Waterman. Nedavno je Hailey Bieber izrazila ljubav prema ovom proizvodu na TikToku, gdje je rekla da ga nanosi na područja gdje je koža „više suha, i gdje želim malo više sjaja i highlighta ispod šminke.“ Mala tuba košta samo 9,01 euro. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Scarlett Johansson: The Inkey List Hyaluronic Acid Serum 

Dobre vijesti: Ne moraš potrošiti hrpu novca kako bi dobila blistavi ten Scarlett Johansson. Njezina vizažistica Frankie Boyd nedavno je otkrila da koristi proizvode s The Inkey Lista kako bi pripremila kožu za šminku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankie Boyd (@frankieboyd)

Proizvod koji se ističe, a koji košta 9,33 eura, je serum hijaluronske kiseline. Ali, Boyd također koristi najprodavaniju kofeinsku kremu za područje oko očiju od 9,19 eura kako bi zagladila i posvijetlila podočnjake slavne glumice.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Chanel Beauty nova kolekcija Možda vas zanima Stigla je Chanel Beauty kolekcija za jesen, u savršenim nijansama za hladnije dane! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0