Beauty

Ovaj se puder pokazao kao savršen lagani dnevni odabir

Tražiš li puder koji se vrlo jednostavno nanosi, daje prekrasan sjaj i pritom ne zagušuje kožu - imam nešto za tebe, po cijeni od 300-tinjak kuna

Ovo je tako jednostavan puder, tako komplicirana imena; Clinique Even Better Glow™ Light Reflecting Makeup Broad Spectrum SPF 15 nije novitet na našem tržištu, ali mi je tek ovo ljeto nekako završio u rukama. Čula sam puno dobrih komentara o njemu, pretežito od djevojaka koje vole lagane pudere prozračna i sjajna finiša, a u tu grupu i sama odnedavno spadam. Kako sam Clinique tvrdi, Even Better Glow je sjajnija inačica poznatog pudera Even Better, nešto drugačijih benefita. Sadrži vitamin C i E koji ujednačavaju ten, rade na uljepšavanju tamnih podočnjaka i na sjaju - naime, tvrde da nošenjem ovoga pudera možeš dobiti i prirodno sjajniju kožu. Uz to što je teksture fluida, slabe na srednju pokrivnost i sjajna finiša, otporan je na znoj i vlagu, ima zaštitni faktor 15, ne razmazuje se i ne uzrokuje akne.  S obzirom na to da komedone dobijem čim me kakav puder "krivo" pogleda, idealan sam kandidat za staviti Even Better Glow na test.

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Pomalo šokantno za zaključiti - ali ovaj puder radi sve što i obećaje; tekstura je doista kao kod kakvog fluida za njegu kože i razmazuje se vrlo jednostavno. Pokrivnost je vrlo lagana, ali dovoljna da pokrije sitne nedostatke (za prištiće i podočnjake naravno trebate korektor), a finiš vrlo sjajan - no nećeš izgledati kao masna mrlja, već onako prirodno sjajna. Miris pudera je nezamjetan, tako da te to ne mora brinuti, a trajnost... Pa ne bih se složila da je baš dugotrajan jer ipak je riječ o puderu slabe pokrivnosti, ali svakako se možeš znojiti i neće ti otići s lica - dotući će ga tek sebum kad krene izlaziti na površinu. Za svaki slučaj preporučujem da ga pudraš. Puder je prilagođen za mješovitu kožu tako da će na suhim i masnim licima biti slabijih performansi, ali svejedno mislim da se isplati. Zaista ne radi komedone niti sitne upale, što je fantastično (pretpostavljam jer ne sadrži parabene, ftalate ni parfem), a za sjaj ne mogu garantirati jer sam ga zasad nosila svega nekoliko puta.

Možda vas zanima 5 najboljih pudera u jastučiću - za savršenu kožu! Rubrika Beauty Beauty

Cijena pudera je 329 kn i može se kupiti u Mülleru. Bi li ga kupila opet? Svakako! Riječ je o puderu koji u nekoliko poteza kožu pretvara u nešto neopisivo prekrasno i vrlo je ugodan za nošenje. 

Ocjena: 5/5  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0