Beauty

Ovaj proizvod spasio me je nakon brijanja nogu - nema više crvenila, uraslih dlačica ni iritacije

  • Bio-oil je posebno ulje koje pomaže popraviti izgled kože, strija, neujednačenog tena, a ujedno pomaže zreloj i dehidriranoj koži izgledati glatko i tonirano
  • Ja sam ga nabavila kako bih pomogla svojoj suhoj i dehidriranoj koži i strijama, ali i ispucaloj kožici oko noktiju
  • U nastavku možeš provjeriti kako me ulje služilo, a nabaviti ga možeš u gotovo svim ljekarnama i drogerijama

S obzirom da se godinama borim sa suhom kožom tijela, osobito nogu, na preporuku sam prijateljice odlučila isprobati provjereno ulje koje je na tržištu od 2002. godine. S obzirom da je osvojio brojne nagrade na području kože i sadrži jedinstveni sastojak PurCellin Oil zbog kojeg koža lako upija sve djelatne tvari, imala sam prilično visoka očekivanja. Pomaže i kod strija, ožiljaka i neujednačenog tena, pa je ova bočica od 60 mL pravi mali multipraktik.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Spas nakon depilacije

Dolazi u prozirnoj plastičnoj bočici i ima mali otvor za praktično doziranje pa ga možeš nositi i sa sobom u torbici. Na prvo otvaranje proizvoda osvojio me ugodan eterični miris. Prvi sam ga put nanijela nakon brijanja s obzirom da su mi poslije toga noge iziritirane, crvene i suhe. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Ulje je masno, ali se zaista brzo upija i ne ostavlja tragove. Nakon što sam razmazala par kapi po nogama, koža mi je automatski postala glatka i sjajna, a crvenilo je nestalo.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Pravi multipraktik

Odlučila sam ga testirati i po pitanju strija - ulje ne garantira da će strije magično nestati već da će ih posvjetlili pa će se manje vidjeti. Počela sam ga nanositi na svojih par dosadnih strija na bedrima i rezultat me iznenadio već za par tjedana - strije su još uvijek tu, ali dolaze manje do izražaja. Također ga znam nanijeti i na ispucalu kožicu oko noktiju - jednostavno nanesem kap ulja na područje prstiju i lagano umasiram. Ulje automatski djeluje na kožicu te ju lijepo omekša i obnovi. 

Rezultati na koži nakon brijanja su vidljivi odmah, a kod tretiranja ožiljaka i strija ga treba koristiti kroz dulji period - otprilike dva puta dnevno tijekom najmanje tri mjeseca. Možeš ga nabaviti u ljekarnama i drogerijama (Müller, DM), a cijena za 60 mL se kreće oko 90 kn, ovisno o mjestu kupnje.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0