Beauty

Ovaj prekrasan Nuggela & Sulé trio za zdravu i lijepu kosu može biti tvoj, uključi se u Christmiss!

  • Omiljeni Christmiss adventski kalendar se zahuktava
  • Sve do Božića imaš priliku uključiti se u naš nagradni natječaj na miss7 profilu na Instagramu i osvojiti super nagrade
  • Danas dvije čitateljice imaju priliku osvojiti super nagradu, set za njegu kose Nuggela & Sulé

Novi dan, nova nagrada u sklopu Christmiss darivanja. I to dvostruka! Naše tradicionalno adventsko darivanje ide dalje do Božića i na miss7 Instagram profilu možeš osvojiti vrijedne nagrade. Važno je samo da pratiš naša dnevna darivanja i sudjeluješ u nagradnim natječajima tako što ćeš odraditi tri jednostavna koraka navedena u opisu objave. A današnju nagradu želiš, riječ je o setu za njegu kose Nuggela & Sulé.
Riječ je o inovativnom španjolskom brendu za njegu kose, specijaliziranom za rješenja protiv gubitka kose i za jačanje kose. Proizvodi su osvojili mnoge nagrade zbog svoje učinkovitosti i inovativnosti, a ti imaš sreću danas osvojiti genijalan trio! Pogledaj što nagrada obuhvaća: 
 

PREMIUM N˚1 ŠAMPON

Jedan od najprodavanijih šampona u Španjolskoj. Jedinstvena formulacija od 34 sastojka, među kojima se ističu ekstrakt crvenog luka, morski glikogen i soli Mrtvog mora. Učinkovit tretman kod osoba koje se bore s ispadanjem kose ili onih koje žele potaknuti njezin rast. Nedavno je klinička studija potvrdila njegovu učinkovitost u smanjenju ispadanja kose do čak 70 posto u 60 dana.

Jača kosu i daje joj volumen, pružajući predivan sjaj i mekoću.

· Za sve tipove kose

· Kod problema pojačanog ispadanja kose

· Za beživotnu kosu bez sjaja

 

SUPREME REGENERATOR

Prvi regenerator za kosu koji se može nanijeti od korijena do vrhova, a neće ju zamastiti. Sadrži ekstrakt crvenog luka i morski glikogen te time nadopunjava tretman šamponom. Daje kosi predivan sjaj i mekoću te pomaže kod raščešljavanja.

· Za sve tipove kose

· Pogodan čak i za masnu kosu

 

MASAŽER ZA VLASIŠTE

Znate li da oko 70% ljudi koji redovito masiraju vlasište primjećuju rast mlade kose?

Redovno masiranje vlasišta može poboljšati cirkulaciju krvi, što dovodi do poboljšanja rasta kose. Uz ovaj masažer za vlasište, možete jednostavno masirati vlasište pod tušem dok nanosiš šampon!

sve što trebaš napraviti kako bi je osvojila je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju Nuggela & Sulé paketa i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @nuggelasulehrvatska, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do petka, 1. prosinca 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: None

Komentari 0