Beauty

Ovaj luksuzni puder jedan je od najboljih na svijetu, slažu se stručnjaci i brojne korisnice

  • Tražiš puder koji će ti dati besprijekoran ten uz blistav završetak?
  • Identificirali smo puder koji se, prema istraživanju, kupuje u cijelom svijetu 
  • Pogledaj o kojem je puderu riječ, a mi možemo samo reći da te neće razočarati 

Što besprijekorniji ten sa blistavim završetkom cilj je naše rutine šminkanja – oko toga će se svi složiti, zar ne? Kako bi došli do toga, mnogi ljudi posežu za raznim kozmetičkim proizvodima, uključujući, naravno, puder. Ali, ne pružaju baš svi proizvodi ono što obećavaju. Dobre vijesti: ovaj je puder doista među najboljim proizvodima za šminkanje na svijetu, tvrdi struka, ali i brojne zadovoljne korisnice…

Jedan od najboljih pudera na svijetu

Kako znamo koji su proizvodi pravi bestseleri? Dovoljno je potražiti relevantna istraživanja, poput onog od 'Spa Seekersa'. Sada se među beauty bestselerima našao i puder, a to je 'Translucent Loose Setting Powder' od Laure Mercier.

Laura Mercier 'Translucent Loose Setting Powder'

Brend Laura Mercier već je dugo sinonim za visokokvalitetne kozmetičke proizvode koje cijene kako slavne osobe tako i vizažisti. 'Translucent Loose Setting Powder' nije iznimka. Ističe se jedinstvenom formulom i raskošnom teksturom koje ga čine omiljenim u svijetu ljepote.

 | Autor: PR PR Foto: PR/Laura Mercier 'Translucent Loose Setting Powder'

Može se neprimjetno uklopiti u ton kože dok daje meki sjaj koji naglašava prirodnu ljepotu. Ovaj puder osigurava da šminka ostane na mjestu tijekom dana bez taloženja ili blijeđenja. Također sprječava neželjeni sjaj i suptilno matira kožu.

Ovaj puder ima laganu teksturu koja se lako nanosi. Svilenkast je i ugodan na koži te ne ostavlja osjećaj ljepljivosti ili težine - ne može biti bolji! Cijena: 53,71 euro. 

Evo kako koristiti puder

Korištenje pudera je jednostavno. Nakon nanošenja šminke puder se može nježno nanijeti na lice kistom ili spužvicom. Također se može koristiti za učvršćivanje korektora kako bi se osigurala postojanost tijekom dana.

 | Autor: PR PR PR/ Laura Mercier 'Translucent Loose Setting Powder'

 

Photo: Laure Mercier

Komentari 0