Beauty
Najbolji i najpovoljniji eyeliner

Ovaj eyeliner iz dm-a je, prema velikom istraživanju, najbolji i najpovoljniji –košta manje od 3 eura!

  • Ovaj eyeliner iz Dm-a je toliko dobar da spada među pobjednike na tzv. 'Stiftung Warentestu', reprezentativnom ispitivanju njemačke potrošačke organizacije i zaklade koja se bavi istraživanjem i usporedbom roba i usluga na nepristran način
  • Osim kvalitete, jedan od razloga za 'pobjedu' je i to što je nenadmašno jeftin
  • Pogledaj o kojem je eyelineru riječ…

Uvijek je ista stvar s eyelinerima: Potrebno je malo vježbe dok ne dobiješ obje linije pravilne, a ne završiš s debelom trakom negdje gdje ne želiš ili pak sve razmažeš.

Ipak, trebala bi se posvetiti isprobavanju, jer eyeliner je definitivno jedan od najvećih make up trendova u 2024. Zvijezde poput Leni Klum sa svojim 'Elongated Eyelinerom' ili Julie Roberts sa svojim 'Short Smudge Eyelinerom', kao i brojni influenceri, dokazuju nam to uvijek iznova. Stiftung Warentest ispitao je 14 eyelinera u ovom testu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Što se i kako testiralo

U testu je ispitano 14 proizvoda od L’Oréala preko Catricea do Sephore. U test su uključeni i certificirani prirodni kozmetički proizvodi, npr. Alverde ili Lavera. Najbolji rezultati ocijenjeni su ocjenom 'dobar', ali bilo je i loših rezultata. U testu su ocjenjivane i staklenke s kistovima. Uz kozmetička svojstva kao što su jednostavnost korištenja, postojanost i konzistencija, proizvodi su ispitani i sadrže li štetne tvari (to je bio slučaj s dva proizvoda). Laboratorij je također testirao proizvode na plijesan i klice koje mogu biti odgovorne za upalu.

Možda vas zanima Eyeliner ćemo nositi malo drugačije u idućoj godini - nikad nije bio ljepši i upečatljiviji! Rubrika Beauty Beauty

Ova olovka za oči je najbolja i najpovoljnija

Ali ono što nas najviše zanima je koji proizvod nam daje najbolje za uloženi novac? A tu se, iznenađujuće, iskazao eyeliner koji bez problema možeš kupiti u drogeriji, primjerice u dm-u. Najbolji proizvod iz drogerije dobio je ukupnu ocjenu 'dobar' (2,1). Riječ je o proizvodu 'Essence Tiny Tip Liner Waterproof' koji je u dm-u dostupan za 2,90 eura. “

 | Autor: PR PR Foto: PR/Essence Tiny Tip Liner Waterproof

Ovaj eyeliner također je dostupan na Amazonu i raznim drugim online trgovinama - posvuda za manje od 3 eura!

Što sve može najbolji i najjeftiniji eyeliner

Ono što je posebno impresivno kod Essence eyelinera je iznimno tanak vrh, koji ti omogućuje crtanje vrlo finih, preciznih linija, poput vrlo finog flomastera. Takvi eyelineri vrlo su jednostavni za korištenje i stoga su osobito prikladni za početnike. Također je sjajno da je formulacija vodootporna i traje cijeli dan. Boja je duboko crna s baršunastim završetkom.

Uvjerljive su i ove olovke za oči

Premda je 'Tiny Tip Liner Waterproof' iz Essencea najbolji i najpovoljniji, na samom vrhu testa našao se i jedan malo skuplji eyeliner. Dobio je ukupnu ocjenu 'dobar' (1,7), a cijena mu je 7 eura. To je također proizvod jednog od naših apsolutno omiljenih bendova koji možemo kupiti odmah iza ugla ili online - 'Precision Eye Marker' iz H&M-a.

 | Autor: PR PR Foto: PR/H & M Precision Eye Marker

Prema izvješću testiranja, ovaj eyeliner osobito je lak za korištenje te impresionira svojim izvrsnim kozmetičkim svojstvima. Čvrst vrh omogućuje laku i ravnomjernu raspodjelu tekućine, što olakšava stvaranje brojnih lookova koji traju jako dugo. 

Možda vas zanima Rumenilo nikad nije izgledalo ljepše nego uz ovaj make up trik koji pali baš svaki put Rubrika Beauty Beauty
Photo: www.skino2.com.au

Komentari 0