Beauty
Peach Fuzz nokti

Ovaj drogerijski lak za nokte zbog boje je savršen za svaki dan, a košta manje od 4 eura

  • Tražiš boju laka za nokte koja izgleda suptilno, ali ipak nije dosadna? 
  • Želiš boju laka koja se ističe, a da nije previše nametljiva?
  • Onda imamo lak savršene nijanse za tebe, dostupan u drogerijama i pristupačan. Pa ako to nije savršena kombinacija, ne znamo što jest?

Peach Fuzz naziv je boje koju viđamo posvuda 2024. godine. Ovaj nježno narančasti ton proglašen je bojom godine od strane Instituta za boje Pantone. Ono što institut proglasi trendom obično dominira bojama u modi, u području dizajna i, naravno, u beauty svijetu. Tako su trendu nokti u tonu breskve koji stručnjaci za boje opisuju kao „baršunasti i nježni“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iGoByJo (@_igobyjo_)

Kako bi se uskladila s trendovskom bojom, tu je Catrice lak za nokte u nijansi 'Peach for the Stars'. Lak za nokte Sheer Beauties prekriva nokte poput filtera, a plavkasti filter ih čini još svjetlijim! Prozirna završna obrada omogućuje tvom prirodnom noktu da lagano sjaji. A trendi nijansa 'Peach for the Stars' ne košta ni 4 eura!

 | Autor: Catrice Catrice Foto: Catrice, Sheere Beauties nail polish, cijena: 3,90 eura

Možda vas zanima Ovo drogerijsko ulje brzo će riješiti problem suhih noktiju, a košta manje od 7 eura Rubrika Beauty Beauty

Peach Fuzz trend noktiju

Kaže se da boja Peach Fuzz općenito stvara osjećaj topline i sigurnosti kada se nosi - nešto što nam dobro dođe u svakodnevici. Dok nas zimi tjera da čeznemo za proljećem, ljeti izgleda osobito lijepo na preplanuloj koži!

Uradi sama: koraci za Peach Fuzz na tvojim noktima

Super je da ne moraš biti profesionalka za manikuru kako bi uživala u ovom trendu. Doista ga svatko može napraviti kod kuće. Sve što trebaš je turpija za nokte, bazni lak, nadlak i lak boje breskve po svom izboru. I možeš krenuti:

1. Za manikuru prvo isturpijaj nokte u željeni oblik. Kratki, okrugli ili četvrtasti oblik nokta najbolje pristaje ovom trendu jer tako izgleda najprirodnije.

2. Zatim nanesi podlak i ostavi da se posuši. Osnovni premaz štiti tvoj prirodni nokat i osigurava da na noktu ne ostanu tragovi boje.

3. Nanesi lak u boji, poželjno u dva sloja, a zatim zaštitni sloj odnosno top coat. Naravno da želiš da ti nova manikura traje što dulje. 

Možda vas zanima Krajnje je vrijeme za nokte s morskim motivima: evo 10 neodoljivih manikura za inspiraciju Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @perfectlypolishedph

Komentari 0