Beauty

Ova žena se potpuno riješila mitesera u 4 tjedna!

Miteseri su kao i kile - jednom kad ih dobiješ, trebaju mjeseci truda da ih se riješiš. Ipak jedna korisnica Reddita ima tajnu formulu

Svi koji su bar jednom iskusili mitesere znaju koliko je teško riješiti ih se, jer zaista, koliko god se trudiš istiskivati ih ili koristiti kakve bolne maske ili trake da ih ukloniš (što btw uopće nije dobro za kožu i može proširiti pore), oni se uvijek uspiju vratiti. 

Koja je uopće fora s miteserima? Oni nisu prištić koji jednom istisneš i gotova si, već su to pore koje se zaštopavaju miksom ulja i mrtvih stanica kože, koje pritom i oksidiraju od zraka pa postanu crne - što pomalo znači da su problem pore koje moraš naučiti skupiti i znati jednako uspješno kako ih svakodnevno čistiti. Upravo zato, činjenica da se netko uspio riješiti pora u samo 4 tjedna je zbilja nevjerojatno!  | Autor:

Ova korisnica je uspjela napraviti super promjenu u samo mjesec dana, ali nažalost ne postoji jedan magičan proizvod koji ju je spasio od mitesera već kombinacija njih više. Točno, koristila je Neogen Dermatology Bio-Peel Gauze Peeling od zelenoga čaja, a radi se o maramicama za piling lica, zatim Differin gel s retinolom koji potiče stvaranje stanica kože i tako sprječava punjenje pora starim stanicama te Aquaphor za hidrataciju, kako koža ne bi imala potrebe stvarati dodatnu masnoću ne bi li koža ostala nahranjena. Zvuči zgodno, ali složit ćemo se - ovo je jedna poprilično zamorna rutina, koja je tek dio cjelokupne, veće noćne rutine. Ukratko, treba ti dobar piling, krema s retinolom, hidratantna krema i - prilično upornosti. Isplati li se - procijeni sama!

Možda vas zanima 3 skupa anti-age seruma vrijedna svake lipe Rubrika Beauty Beauty
Photo: None

Komentari 0