Beauty

Ova prirodna kozmetika sadrži najčišće biljne sirovine, a sada je konačno dostupna i u Hrvatskoj

U utorak i srijedu 18. i 19. travnja u hotelu Monte Mulini u Rovinju održana je promocija španjolskog holističkog kozmetičkog brenda Alqvimia, koja je okupila direktora luksuznih hotela i menadžere ekskluzivnih spa centara.

Alqvimia je vodeća svjetska kompanija u proizvodnji visokokvalitetne, holističke 100% prirodne kozmetike namijenjene jedinstvenim ritualima u ekskluzivnim spa centrima, toaletnim prostorima i sobama luksuznih hotela, ali i za kućnu uporabu. 

 | Autor: ALQVIMIA ALQVIMIA

Za dolazak Alqvimije na tržišta Hrvatske i Slovenije zaslužna je tvrtka Humed pharma, specijalizirana za ekskluzivno zastupstvo brojnih respektibilnih brendova dermokozmetike i medicinskih proizvoda u estetici. 

 | Autor: ALQVIMIA ALQVIMIA

Alqvimijina je priča započela prije gotovo 40 godina, s Idilijem Lizcanom, osnivačem i predsjednikom Alqvimije. Njegova strast prema esencijalnim uljima i njihovim aromama potekla je iz njegova djetinjstva, koje je proveo u Parizu, u okolici najboljih parfumerije na Place Vendomeu. Ovog doktora filozofije i školovanog parfumera potraga za znanjem vodila je kroz razna učenja i kulture, pa tako i na Tibet, na kojem je proveo pet godina meditirajući. U rodnu Barcelonu vratio sa statusom lame, budističkog svećenika, te s čvrstom intencijom da kreira najčišću moguću kozmetiku koja transformira na svim razinama: kozmetičkoj, emotivnoj, umnoj i duhovnoj. 

 | Autor: ALQVIMIA ALQVIMIA

Proizvodi Alqvimije dizajnirani su po drevnim alkemijskim recepturama, od najčišćih biljaka na svijetu ubranih s obzirom na mjesečeve faze i astrološke aspekte, balansirani po yin i yang polaritetu, te proizvedeni po načelima najsuvremenije tehnologije u modernom pogonu u katalonskoj regiji Garrotxa. 

 | Autor: ALQVIMIA ALQVIMIA

U Rovinju je hotelijerima predstavljeno nekoliko signature linija brenda poput Queen of Egypt, linije inspirirane originalnim beauty ritualima egipatske kraljice Kleopatre, te Sensuality, rituala i proizvoda specijalno dizajniranih za povratak izvornoj ženskoj esenciji. Internacionalna menadžerica Alqvimije Anna Sorokina, internacionalna edukatorica Alqvimije Celia Garcia Ramos, edukatorica Alqvimije za Hrvatsku Martina Randić te Željka Maras iz marketinga & komunikacija Humed pharme na teoretski su i praktičan su način okupljenim gostima iz luksuznih hotela diljem Hrvatske približile najinteresantnije proizvode i  tehnike koje Alqvimiju izdvajaju od svih drugih kozmetičkih brendova prisutnih na tržištu. 

Proizvodi Alqvimia mogu se kupiti na webshopu Humed pharme, kao i u odabranim ekskluzivnim spa centrima diljem Hrvatske. 

Photo: ALQVIMIA