Beauty

Ova blogerica si je napravila riblje ljuske!

Upozorenje - ovo što sada vidiš, nećeš tako lako uspjeti zaboraviti; naprosto nije za curke osjetljiva želuca.

Beauty svijet već je nekoliko mjeseci teško opsjednut sa svim magičnim; bilo da s radi o princezama, zombie princezama, vilama, vješticama ili sirenama, sve što u nama pobuđuje ono malo, naivno i uživljeno dijete, vrlo vjerojatno je već neki odličan vizažist uspio rekreirati toliko dobro da nam je vilica pala na pod. I naravno, to se dogodilo još jednom - doduše, sad na nešto bizarniji način.

Talentirana američka stage vizažistica Channing Carlisle nedavno je iznenadila svoje pratitelje pravim, pravcatim ljuskama! Naime, Carlisle je uspjela stvoriti realistične riblje ljuske (čak se i presijavaju kao prave!) koje je postavila tako da izgledaju kao da joj izviruju ispod kože - baš u maniri transformacije u sirenin rep! Njeno malo make up umjetničko djelo toliko je realistično da smo trebali pogledati dvaput da se uvjerimo da to nije rastrgana koža, masnice i krv već dobro postavljene kremaste baze u boji i puno truda.

Iako su nas ljuske kupile na prvu, Carlisle apsolutno rastura u horor zoni stage make upa, pa sugeriramo da daljnje proučite njen Instagram profil - totalno se isplati.

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: miss7

Komentari 0