Beauty

Ova 4 make-up trenda dominirat će u 2019.

Ove godine možemo očekivati nešto klasičnija make-up izdanja i povratak trendova iz 90-ih

Tijekom proteklih mjeseci budno smo pratili modne revije na kojima su se istaknuli brojni trendovi koji će obilježiti početak, ako ne i cijelu narednu godinu. Kad je u pitanju make up, to su tuš za oči, mat izgled i "color block" tehnika šminkanja. Osim toga, najavljeno je i nekoliko povratničkih trendova iz 90-ih godina za koje smo bili sigurni da su ostali u prošlosti. Sve ih donosimo u nastavku: 

1. Tuš za oči

Crni tuš za oči jedan je od najvećih trendova godine, što se svojevrsno nastavlja iz prethodne sezone. Umjesto klasične crte na gornjem kapku, poželjno je poigrati se različitim oblicima. Naravno, usne neka budu u neutralnim nijansama i pripazi da ti tuš vizualno ne smanji oči. 

Možda vas zanima Make up pogreške koje vizualno smanjuju oči Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Perfumerías Primor (@pprimor) on

2. Mat izgled i sjajan look

Drugi trend koji se istaknuo odnosi se na kožu, a u pitanju je njezin mat izgled kože koji istovremeno pruža i sjajan look. Naime, postizanje ovakvog make-upa najbolje se postiže nanošenjem mat proizvoda s vlažnom četkicom. Tako se koža neće dodatno isušiti i istovremeno će biti mat i sjajna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Back Stage Makeup Academy (@backstagemakeupacademy) on

3. "Color block" tehnika šminkanja

Treći po redu trend odnosi se na šminkanje očiju, a riječ je o "color block" tehnici šminkanja koja kombinira dvije različite nijanse ili boje kako bi se uokvirila donja i gornja strana kapka ili unutarnji i vanjski ugao očiju. Za razliku od "smokey eyesa" koji je uvijek zagasit, ovaj make up look odiše prozračnijim i svjetlijim nijansama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

4. Trendovi iz 90-ih

Kad su u pitanju modni komadi, oni iz 90-ih godina prošlog stoljeća uveliko su prisutni u našim ormarima, a celebrity vizažisti najavili su i povratak make-up trendova iz istog vremenskog razdoblja. Tako ćemo tijekom 2019. moći gotovo svakodnevno viđati neke od stilova kojih se sjećamo iz rane mladosti, a neki od njih su ruž u smeđim nijansama, tanke obrve, tekuća podloga visoke kvalitete te spomenuti tuš za oči. Također, konturiranje u 2019. postaje stvar prošlosti i lagano pada u zaborav. 

Možda vas zanima Genijalan beauty trik: kockica leda za savršeni make up! Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @supermodels_work on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0