Beauty 02. prosinca 2013.

Otvoren Physio Sport centar

1/18

Sportski centar koji objedinjuje estetiku, fizioterapiju, kineziterapiju, rehabilitaciju i osobni trening otvorio je jučer svoja vrata, a nazdravili su mu i poželjeli sreću brojni klijenti i poznate javne osobe poput Luke Nižetića, Monike Mamić, Iris Pinjuh Androšević, Ognjena Bagatina i Kristine Ukalović, Tee Mamut, Tome Ricova....

Centar Kaptol je postao bogatiji za potpuni novi pristup zdravlju i ljepoti. Profesor kineziologije Orlando Lopac, vlasnik OrlandoFitness grupe, otvorio je Physio Sport centar koji objedinjuje estetiku, fizioterapiju, kineziterapiju, rehabilitaciju i osobni trening.  

 | Autor:

Suvremeni način života, neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo kretanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za organizam.  To se očituje na našem zdravlju, a potom i izgledu tijela, koji iz dana u dan postaju sve lošiji. Bez obzira na to je li cilj na kontroliran i siguran način skinuti višak kilograma, dovesti tijelo i zdravlje u formu, postići bolju kondiciju, oblikovati kritične zone, smanjiti ili izgubiti celulit, riješiti se akutnih i kroničnih bolova u leđima i vratu, osigurati si ugodnu i korisnu masažu, brže i kvalitetnije zacijeliti ozljede lokomotornog sustava, pripremiti svoje tijelo za moguće razdoblje neaktivnosti (pripreme za operativne zahvate) ili si osigurati kvalitetan postoperativni oporavak, rješenje vas čeka u Physio Sport centru.

 | Autor:

Usluge Physio Sport centra su podijeljene u tri osnovna područja:

  • Aktivne terapije - proaktivna terapija, rehabilitacija, kineziterapija, fizioterapija.
  • Estetski i relaksirajući tretmani - antiage tretmani lica i tijela, anticelulitni tretmani mršavljenja, aparaturna limfna drenaža, medicinske, sportske i antistres masaže, aktivne terapije protiv strija, bora i akni, te trajno uklanjanje dlačica IPL-om.
  • Osobni fitness tretmani - EMS trening, Power Plate i TRX trening, Human Sport i Cardio Motion & Rehab trening.

 | Autor:

Kontrolu nad vašim zdravljem, kondicijom i izgledom obavlja iskusan i stručan tim vrsnih fizioterapeuta, kineziterapeuta, kineziologa i profesionalnih fitness trenera. Besplatno savjetovanje i usmjeravanje je sastavni dio usluge, bez obzira na to je li usmjereno na područje nutricionizma, terapija i vježbanja ili estetskih tretmana.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0