Beauty

Otkrivamo šampon za masno vlasište i perut koji stvarno djeluje!

Posljednjih nekoliko godina njega kose i vlasišta postaje podjednako bitna, podsjećajući nas da njega kože ne prestaje na licu. Sigurni smo da mnoge od nas svoju kosu opisuju kao onu 'koja se brzo masti'. 

Brojni su razlozi zašto se kosa učestalo masti, a nerijetko do toga dolazi zbog pojačanog lučenja sebuma vlasišta. Uzroci za to su zaista brojni, a ovaj neželjeni efekt može potaknuti i neadekvatna njega kose, najčešće vezana uz pogrešan odabir šampona.
Iako se nekada čini da ne postoji ništa što može pomoći masnoj kosi i produžiti vrijeme između pranja, mi smo otkrili novi proizvod na tržištu koji je pogodan upravo za ovaj tip kose!

Riječ je o novom Skinlick šamponu, Root Cause Sebum Balance Shampoo, prvom iz linije za njegu kose! Skinlick proizvodi već su izazvali veliki hype na Instagramu i TikTok-u, tako da ne sumnjamo kako će i proizvodi za njegu kose biti jednako popularni! 
Skinlick Root Cause Sebum Balance Shampoo je šampon koji idealno regulira masno vlasište te tretira i perut, dok istovremeno prilikom upotrebe neće isušiti normalnu ili suhu vlas kose.

Njegova formula sastoji se od probiotičkih fermenata, pirokton olamina i koprive te upravo zbog njih on uravnotežuje mikrobiom, dubinski čisti i smanjuje svrbež. 

Od sastojaka tu su još i avokado i fermenti riže koji djeluju njegujuće na vlasište. U dodiru s vodom, Sebum Balance šampon se pretvara u laganu, nježnu pjenu prikladnu za učestalo korištenje!

Uhvati ga na popustu od 15% do nedjelje 2. travnja na webshopu, a uskoro i u svim dm poslovnicama!

Photo: Unsplash, lexie janney