Beauty

Otkrivamo beauty tajne Angeline Jolie

Prelijepa glumica zaista je jedna od onih primjera prirodne, čak pomalo egzotične ljepote, no zato se i itekako dobro njeguje - saznaj kako!

Angelina Jolie je uistinu neponovljiva - mačkaste zelene oči, putene usne i istaknute jagodične kosti očarali su nas još u fazi dok je bila okorjela buntovnica, a jednako nas očaravaju i danas, kada izgleda i zrači nevjerojatno elegantno i damski. Bez obzira na godine, Angelina uvijek djeluje mladenački i zdravo, pa smo se pitali - u čemu je kvaka? Otkrili smo kako u svom rukavu ima nekoliko dobrih trikova.

Fanatično je posvećena njezi kože pa tako ne izlazi iz kuće bez zaštitnog faktora, ali se i ne libi uložiti u dobru kremu koliko god treba novca; koristi La Prairie kremu s kavijarom koja košta frapantnih 700 dolara. Istovremeno, redovita je na mikrodermoabraziji, kojom uspješno održava efekt sjajne kože što obožava. Ključ sigurno leži i u tome da ne nosi make up na dnevnoj bazi (štoviše, ne voli ga baš!), ali po potrebi stavi lagani puder ili toniranu kremu, korektor i puder za matiranje. Za premijere i posebne prilike je uvijek našminkana u čemu joj pomažu stručnjaci, no skoro uvijek bira nadraži look - smokey eye! Ako nije u tom điru, onda zasigurno ima bogate trepavice i nude usne. Obožavamo je vidjeti s crvenim ružem za usne, ali nude ruž joj je, neupitno, najdraži. 

Njenom dobrom tenu u prilog ide i vježbanje - bavi se kickboxingom, pilatesom i jogom, a pritom se i izvrsno hrani: pije puno vode i sojina mlijeka, jede povrće, ribu i juhe, sve pažljivo kuhano na pari i s vrlo malo ugljikohidrata. Upravo zbog toga ima i prekrasnu sjaju kosu!

Za kraj, pitaš li se kako miriše? Ipak, i mirisom privlačimo... Angelina voli mirisati kao muškarac! Najdraži parfemi su joj Bvlgari Black, Carolina Herrera Man i Creed Love In White.

Zgrabi neke od Angelininih najdražih beauty proizvoda!  | Autor: miss7 miss7

1) MAC Cosmetics Matte Lipstick "Velvet Teddy" - 152 kn (MAC); 2) Creed "Love In White" - 1375 kn (Parfumerija "Lana"); 3) Yves Saint Laurent Touche Eclat - 281 kn (Müller)

Photo: Getty Images

Komentari 0