Beauty

Otkrili smo koji highlighter nosi Bella Hadid!

Poznata manekenka ima prokleto dobre jagodične kosti (teška ljubomora), pa smo se ponadali da će i naši obrazi izgledati upola dobro ako nabavimo isti highlighter - i naravno da smo pronašli što nosi.

Već dugo želimo znati koja je tajna make upa Belle Hadid, s obzirom na to da je njen make up uvijek prirodan i "on point". Sigurni smo da je barem djelomično ključ u njenim predobrim obrazima koji karakterno strše posred lica, a još su genijalno dorađeni dobrim highlighterom kako bi baš upadali u pogled. Logično, pitamo se koji highlighter koristi jer možda nam barem upola pomogne da dobijemo takve jagodice. 

Na našu sreću, ovoga vikenda u Veneciji je propričala o svojim beauty favoritima i otkrila kako najčešće nosi, ni više ni manje, nego Diorov proizvod. Moramo priznati da ovaj podatak ne iznenađuje, kako je Bella lice Dior beautyja već nekoliko sezona. Naime, radi se o Diorskin Nude Air Luminizer Powder, highlighteru u kamenu koji dolazi u 4 nijanse koje biraš prema tonu svoje kože. Proizvod će vas koštati nešto više od 50 dolara, ali dobar sjaj je očito zajamčen.   | Autor: Promo Promo

Photo: Promo

Komentari 0