Beauty 29. prosinca 2017.

Otkrila sam maskaru od koje rastu trepavice!

privatna arhiva Kristijana Musića.

Uvijek sam za isprobavanje nove inovativne maskare, pogotovo one za koju kažu i da može produžiti trepavice...

I na našem tržištu se pojavila L'Orealova popularna Lash Paradise maskara, koja je za ovo tržište prilagođena nazivom (i puno ljepšim pakiranjem), Paradise Extatic. Maskara ima četkicu u obliku pješčanoga sata i vrlo guste "dlake", a sama formula je svilenkasta, pa su je ubrzo krenuli uspoređivati s popularnom "Better Than Sex" maskarom brenda Too Faced. Tvrde da masakra daje intenzivan volumen i pravu crnu boju trepavicama, što je ujedno i jedina boja u prodaji, a sadrži i ricinusovo ulje koje je poznato po tome da pospješuje rast trepavica i fantastično ih njeguje. 

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Već kod prvog isprobavanja imala sam osjećaj da se radi o super maskari. Njena četkica dobro zahvaća i manje trepavice, a svilenkasta (niti pretjerano tekuća niti pretjerano gusta) tekstura dobro pokrivaju svaku trepavicu i lako se nadograđuje bez grudanja. Maskara se tijekom dana minimalno topi što je super jer nećeš na kraju dana izgledati kao rakun, no moram upozoriti da je na slabim trepavicama (poput mojih), njena težina dosta osjetna, pa su mi nakon nekog vremena trepavice bile ravne iako sam ih uvinula i uvijačem prije nanošenja maskare. Doduše, vjerujem da ovaj problem neće svi imati. Što se tiče ricinusova ulja, ono je fantastično za trepavice i meni bi uvijek pomoglo da trepavice oporavim i produžim, no trebala bih maskaru koristiti nekoliko mjeseci prije nego bi potvrdila produžuje li ih zaista. No ponukana iskustvom, rekla bih da ne može odmoći!

Cijena ove maskare je 100,90 kn, a može se nabaviti u Bipi. Bih li je kupila ponovno? Apsolutno!

Ocjena: 5/5  | Autor: PR/Bottega Veneta PR/Bottega Veneta

  • lucija30

    Molim vas koji je ovo ruz?!?! Predivan je!!!
  • kata88

    Ovu maskaru nisam probala, no znam maskaru koja dokazano njeguje trepavice, potiče rast, a daje odličan efekt - La Roche-Posay maskara.. Ima ih nekoliko verzija i sve su odlične
  • zeljka57

    Ja je imam i super mi je! Jesi li probala yumi lashes? To je uvijanje trepavica i bojanje. Meni je to pomoglo kod uvijanja trepavice jer su mi isto tako padale tokom dana.