Beauty 05. kolovoza 2016.

Otkrijte tajne bezvremenske ljepote Lady Di

@ www.splashnews.com.

Lady Diana, princeza od Walesa, bila je i ostala jedna od najvoljenijih ličnosti u Velikoj Britaniji. Njezina visažistica, Mary Greenwil, otkrila je neka od pravila po kojima je princeza živjela i zahvaljujući kojima je izgledala poput kraljice. Lady Di je ljepotom i šarmom očarala cijeli svijet

“Diana je bila vrlo osjetljiva kada je njezina koža bila u pitanju, tako da je uvijek skidala šminku prije spavanja, a ponovno je nanosila šminku isključivo na čisto lice. Kada sam počela surađivati s njom, Diana je radila sve umjereno. Čak je i smanjila alkohol da bi joj koža izgledala najbolje moguće. I danas bi žene trebale o sebi voditi računa na taj način“, kaže poznata šminkerica, koja je surađivala s imenima kao što su Uma Thurman i Cate Blanchett.

Ona dodaje da je Lady Di imala divnu kožu, koju je hidratizirala dva puta dnevno. Da je živa, sada bi imala 51 godinu, i vjerojatno bi koristila serum, ali i nešto jači tekući puder, pretpostavlja šminkerica.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

“Diana je uvijek bila otvorena za promjene u stilu i htjela je surađivati. Mislim da je, čim smo počele surađivati, shvatila koliko su šminka i kosa bitne, a to je nešto što nitko ne bi trebao podcjenjivati“, kaže ona, dodajući da je uspjela nagovoriti Dianu i da prestane koristiti plavi eyeliner, koji Mary nikako ne preporučuje plavookim djevojkama. Kako bi princeza izgledala što bolje, ali potpuno prirodno, Mary je imala poseban režim koji je pratila kad god bi je šminkala.

“Uvijek smo počinjale s hidratantnom kremom, zatim nanosimo tekući puder koji odgovara njezinoj boji kože, pa korektorom podižemo predio oko očiju. Maskara, koja je dar nad darovima, blago rumenilo i ruž u boji za koju je bila raspoložena“, prisjeća se visažistica.

Ona dodaje da je uvijek podsjećala Lady Di da maskaru nanosi od korijena trepavica kada to radi sama kod kuće.

Komentari 0