Beauty

Otkrijte svoj glamurozni beauty look idealan za Silvestrovo

Naše zvijezde na No make up partyju – Christmas Edition u organizaciji Bella Eventa, u zagrebačkom hotelu Academia, šminkat će vrhunski tim vizažista, koji će otkriti beauty trikove uz koje ćete izgledati poput dive

Kako postići glamurozan look za novogodišnju noć, kako napraviti smokey eyes u smeđoj, maslinastoj ili ljubičastoj boji, te uz koje make up trikove će vaša koža izgledati svježe i blistavo, doznat ćemo na jedinstvenom eventu u gradu – No Make Up partyju u organizaciji marketinške agencije Bella Event. Vrhunski tim dm-ovih vizažista ponovno će biti zvijezde trećeg No Make Up partyja, koji će se održati krajem prosinca u zagrebačkom hotelu Academia. Za sve one koje žele doznati trikove i savjete za njegovanu i blistavu kožu te kako prekriti sitne nepravilnosti na licu, idelano mjesto za skincare novitete upravo je NIVEA beauty corner. Tom će prilikom NIVEA beauty savjetnica predstaviti inovativnu formulu NIVEA Cellular 3 u 1 korektor, koji ugodno hidratizira kožu, prekriva bore i sitne nepravilnosti na licu, a koži daje prirodan i mladenački izgled. 

Ovaj jedinstveni event ponovno će okupiti poznate žene iz javnog života, koje na party dolaze nenašminkane. Partner event je dm koji će i ovom prilikom osigurati vrhunski tim svojih vizažista, koji će okupljenim gošćama predstaviti glamurozan look koji će dominirati na novogodišnjim proslavama. 

 | Autor: Bella Event Bella Event

Voditeljica No Make Up partyja je Vlatka Pokos, a gošće eventa imaju mogućnost prepustiti se u vješte ruke naših vizažista te se savršeno našminkati, kako bi svojim novim lookom zabljesnule u večernjem izlasku. No Make Up party očekuje vas u zagrebačkom hotelu Academia, a medijski pokrovitelji su 24sata i miss7

Ovaj party svakoj ženi na eventu pruža jedinstven pristup, a zahvaljujući dm-ovim beauty  cornerima naše će gošće dobiti korisne i praktične savjete o tome kako postići savršen i glamurozan izgled, a da vam koža pritom izgleda njegovano i sjajno. 

 | Autor: Bella Event Bella Event

Večer opuštanja na No Make Up partyju razmazit će svaku ženu jer ih, uz glamurozan make up, opuštajuću glazbu, vrhunski finger food očekuju i maštoviti, slasni biljni burgeri Planet of Plants koji su napravljeni od proteina graška i ne sadrže gluten ni soju. 

Nova hrvatska banka na eventu će predstaviti sve prednosti svoje Mastercard kreditne kartice, koja nudi još jednostavnije upravljanje financijama, pruža sve funkcionalnosti, od kupovine na rate u zemlji i inozemstvu do podizanja gotovine na bankomatima i to do 12 rata. Mastercard kreditnu karticu Nove hrvatske banke možete dobiti vrlo jednostavno - bez upisnine i članarine, bez potrebe otvaranja tekućeg računa, a odnedavno i uz on-line bankarstvo. Novo on-line bankarstvo  Nove hrvatske banke dostupno je uz svaku kreditnu karticu, bez obzira imate li tekući račun u toj banci.

 | Autor: Bella Event Bella Event

I ovog puta agencija Bella Event sa svojim partnerima, gošćama ovog jedinstvenog eventa osigurava najbogatije goodie bagove u gradu, koje će ovog puta sadržavati vrijedne darove Nove hrvatske banke, dekorativnu kozmetiku Milani, NIVEA proizvode, iznenađenja su pripremili i Franck te brand Planet of Plants, kao i ostali partneri eventa.

Photo: Bella Event