Beauty

Otkrijte što piše u dnevniku poznate hrvatske blogerice

Geni već neko vrijeme nisu "dežurni krivci" za starenje kože. Važnije je obratiti pažnju na vanjske čimbenike i načine na koje njegujemo kožu

 | Autor: Vichy Vichy  
Utrku s vremenom vodi i poznata Isabella Rakonić, kojoj karijera fashion blogerice uz studij prava ne ostavlja previše slobodnih trenutaka. U kratkom intervjuu s Isabellom, otkrili smo kako ipak stiže uživati u svojim godinama.  

Kako bi nekome objasnila svoju profesiju?
Radim ono što volim i što me ispunjava u kreativnom smislu. Ne mogu reći za ovo da mi je posao već više kao hobi. 

Kada i kako si započela svoju karijeru fashion blogerice? 
Počela sam u 3. srednje, davne 2011. 

Možeš li nam opisati kako izgleda tvoj tipičan dan? 
Većinu vremena provodim učeći u knjižnici zbog puno obaveza na fakultetu. Uslikam svoj look u pauzama i objavim ga na društvenim mrežama navečer kada sam doma. 

Koji je tvoj odgovor na izreku „Uspori i uzmi vremena za sebe”?
Da bih voljela da mogu to napraviti. Kod mene je jako ubrzan tempo i uglavnom nemam vremena za sebe. Nadam se da ću to uskoro promijeniti i sretna sam da barem uz Vichy Slow Âge njegu mogu stati na tren, udahnuti i odvojiti dnevno 5 minuta kako bih se posvetila sebi i svojoj koži.
 
Postoje li u ovom trenutku određeni trendovi ljepote ili mode koje posebno voliš? Mrziš? 
Kao što ne volim definirati svoj stil tako ne mogu reći niti da li nešto volim ili mrzim trenutno u svijetu mode. Ono što mi se na prvu svidi i uklapa mi se u tom trenu u cijeli lifestyle je trend koji volim, ali ne samo zato što je trend već zato što mi se sviđa. 

 | Autor: instagram @taytay_xx instagram @taytay_xx

Vichy Slow Âge - linija za njegu kože

Vichy je razvio liniju za njegu kože Slow Âge, koja djeluje na znakove starenja u nastajanju. Jednostavna dnevna njega s Vichy Slow Âge-om bit će dovoljna kako bi tvoja koža lica i dalje bila podatna i elastična, a starenje prirodno i dostojanstveno. Vichy je trenutno u potrazi za novom ambasadoricom. Ako i ti želiš postati ambasadorica kao naša Isabella, ispričaj svoje iskustvo o korištenju ovog proizvoda i ostavi fotku sa svojim omiljenim Slow Âge proizvodom. Osim što će se pomladiti, ambasadorica osvaja snimanja videa za Vichy kao i Vichy proizvode po izboru. Više detalja saznaj ovdje.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0