Beauty

Osvoji Vichy Dercos proizvode!

Maštaš o bujnoj i prekrasnoj kosi? Onda je za tebe linija Dercos proizvoda uz koje ćeš na jednostavan način kod kuće svojoj kosi priuštiti tretman koji zaslužuje

Lijepa kosa odraz je mladosti i zdravlja, stoga je tanka i masna kosa, prhut ili ispadanje kose često povod za lošiju sliku o sebi. No nema potrebe za brigom jer je, Vichy Dercos, dermokozmetička ekspertiza za zdravi izgled i ljepotu kose, razvio+ liniju Densi Solutions za povećanje mase kose (deblja kosa + gušća kosa + otpornija kosa) koju čine tri proizvoda: DENSI SOLUTIONS koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu za povećanje gustoće kose, DENSI SOLUTIONS šampon za tanku i slabu kosu te DENSI SOLUTIONS balzam za tanku i slabu kosu od koje je kosa mekša i vidljivo deblja. obnovu jačine, debljine i gustoće kose!

DENSI SOLUTIONS, KONCENTRIRANA NJEGA ZA TANKU I RIJETKU KOSU.

Zvijezda ove linije je  Vichyjev prvi losion za vlasište s antioksidansom resveratrolom i patentiranim aktivnim sastojkom Stemoxydinom koji djeluje intenzivno na vlasište i povećava broj vlasi te obnavlja masu kose. Ova koncentrirana njega svakim nanošenjem intenzivno djeluje na korijen za vidljivo jaču kosu koja izgleda gušća. Pruža trenutačni učinak hlađenja za poticanje mikrocirkulacije. Ugodnog je mirisa te sadrži polimere za oblikovanje koji kosi daju volumen od korijena. Ne sadrži parabene, silikone ni bojila.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

DENSI SOLUTIONS, ŠAMPON ZA TANKU I SLABU KOSU.

Šampon djeluje od vlasišta i uklanja nečistoće te revitalizira kosu od korijena. Kosi vraća jačinu, debljinu i zdrav izgled. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E te Filloxane. RAMNOZA  pomaže poboljšati kvalitetu vlasišta za jaču i otporniju kosu. VITAMIN E štiti pred vanjskim utjecajima koji mogu djelovati na rast i kvalitetu kose. FILLOXANE  za ojaćanje kose iznutra kako bi bila čvršća i deblja. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

DENSI SOLUTIONS, BALZAM ZA TANKU I SLABU KOSU.

Kosa je mekša i vidljivo deblja. Balzam sadrži Ramnozu i Vitamin E, kao i Densi šampon, te Ceramid. CERAMID jača koheziju ljuski i vlaknu kose vraća mekoću, glatkoću i snagu. Ovaj balzam djeluje od vlasišta i hidratizira ga, a njegovo djelovanje na vlakno obnavlja kosu koja je jača, deblja i zdravijeg izgleda. Vidljiva učinkovitost: deblja, jača kosa. Bez parabena, silikona i bojila.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  

Ukoliko i ti želiš  imati bujnu i zdravu kosu sve što trebaš je od 15.05.2018. do 21.05.2018. napisati koja je tvoja idealna proljetna frizura i možda budeš među čak 10 sretnica koje će obogatiti svoje kozmetičke torbice.

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

 

Fill out my online form.
Photo: None

Komentari 0