Beauty

Osvoji ULTRAzaštitan, ULTRApouzdan i ULTRAkoristan Avene Ultra Fluid SPF 50!

  • Zaštita kože od sunčevog zračenja trebala bi biti prioritet baš svaki dan
  • Posebno je osjetljiva koža lica koja zaslužuje samo najbolju njegu
  • Kako bi imale što opuštenije ljeto bez brige o štetnosti sunca, miss7 čak pet čitateljica poklanja Avene SUN Ultra Fluid SPF 50 Tonirani

Za lice samo najbolje - to je moto kojim se vodimo kada razmišljamo o proizvodima za njegu kože. I dok nije problem pronaći njegujuće kreme koje će hraniti kožu, priča s proizvodima za zaštitu od sunca nije uvijek tako jednostavna. U moru gustih krema koje mogu začepiti pore i dodati neželjeni masni sjaj, nije niti čudo da su mnogi preskakali SPF u svojoj dnevnoj rutini. No uz Avene SUN Ultra Fluid Tonirani izgovora za preskakanje SPF-a više nema! Ultra Fluid SPF 50 Tonirani osigurava visoku dnevnu zaštitu od UVB-UVA zraka i plave svjetlosti kako bi se spriječilo fotostarenje. Lagane teksture, poput vode, ostavlja nježan završetak na koži, senzornu privlačnost i stoga je izvrstan kao podloga za make-up. Visoke podnošljivosti i bez mirisa, ova vodootporna formula prilagođena je osjetljivoj koži, a možeš biti sigurna da je tvoje lice zaštićeno jer Avene SUN Ultra Fluid Tonirani sadrži TriAsorB ™, filter za zaštitu od sunca ultra širokog spektra.

 | Autor:

Danas čak pet čitateljica ima priliku osvojiti Avene SUN Ultra Fluid Tonirani, a sve što trebaš napraviti kako bi ga osvojila je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju Avene SUN Ultra Fluida i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr, @avene, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do subote, 15. lipnja u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu ili dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: None

Komentari 0