Beauty

Osvoji omiljenu Clinique Moisture Surge kremu za lice koja je oduševila svijet!

  • Gotovo da ne postoji žena koja nije čula za Clinique Moisture Surge kremu za lice o kojoj beauty urednici godinama pišu hvalospjeve
  • Njezina je slava potpuno opravdana. Ova omiljena hidratantna gel-krema pruža lagan, osvježavajući i njegujući osjećaj na koži, ostavljajući je glatkom i hidratiziranom
  • Ako još uvijek nisi isprobala ovu genijalnu kremu, sada je prilika da to promijeniš -  miss7 i FABUspot jednu čitateljicu nagrađuju novom Clinique Moisture Surge kremom koja dolazi sa zaštitnim faktorom SPF 25 

Moisture Surge Intense 72H hidratantna krema ima mnoštvo obožavateljica diljem svijeta, baš kao i njezina varijanta s unaprijeđenom i poboljšanom verzijom, gel-krema Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator krema, a sada je ova popularna beauty linija dobila novu članicu - Clinique Moisture Surge SPF 25.

Hidratantna krema lagana poput oblaka uz hidrataciju koju volimo sada pruža i zaštitu od sunca! Nova Clinique Moisture Surge krema dolazi sa zaštitnim faktorom SPF 25 i prikladna je za sve tipove kože, pa i one najosjetljivije. 

 | Autor: promo promo

Clinique Moisture Surge SPF 25 sadrži njegujuću formulu s AVBF + HA kompleksom te Provitaminom D koji prodiru duboko u kožu za cijelodnevnu hidrataciju, a osim što pruža zaštitu od svakodnevne dehidracije kože, ova fenomenalna krema pomaže u obrani kože od vanjskih štetnih utjecaja, UVA/UVB zraka, onečišćenja, plave svjetlosti i ostalih iritanata koji oštećuju hidratantnu barijeru kože i uzrokuju preuranjeno starenje kože.

Omiljenu kremu možeš pronaći na webshopu fabuspot.com (iskoristi besplatnu dostavu i 15% popusta prilikom prijave za Newsletter) ili u FABUspot parfumerijama u Splitu, Rijeci i Dubrovniku, ali i osvojiti je ukoliko se uključiš u miss7 nagradni natječaj na Instagramu.

Sve što trebaš napraviti kako bi ušla u ''bubanj'' za izvlačenje ove nagrade je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @fabuspot_hrvatska, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti osobu za koju si sigurna da bi voljela osvojiti nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te ju poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 30. srpnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: None