Beauty

Osvoji novu Estée Lauder Nutritious kolekciju kozmetike koja će pomoći tvojoj koži da procvjeta!

  • Odlučili smo rastjerati oblake i razveseliti vas super nagradnim natječajem! Ako si ovih dana mrzovoljna zbog kiše, to ne znači da i tvoja koža mora biti mrzovoljna i bez sjaja
  • U suradnji s Orbico Beauty Hrvatska jednoj čitateljici poklanjamo novu Estée Lauder Nutritious kolekciju koja zahvaljujući svojoj moćnoj formuli i zdravim sastojcima kao što su morske alge i kokosova voda umiruje kožu, vraća joj sjaj i poboljšaju njezinu teksturu
  • Nutritious kolekcija sastoji se od 3 proizvoda - 2 u 1 Foam cleanser bogate pjene za čišćenje lica, Radiant Essence Lotion losiona koji koži vraća blistavost i pruža hidrataciju te Melting Soft Cream kreme za lice koja se može koristiti i kao maska

Svaki put kad Estée Lauder lansira novu kolekciju, mi zadovoljno trljamo ruke, jer navikli smo već da je ovaj beauty div posvećen osmišljavanju moćnih formula s ciljanim djelovanjem. Upravo zato smo se razveselili kada smo saznali za novu kolekciju kozmetike naziva Estée Lauder Nutritious, namijenjenu njezi masne i kombinirane kože, sklone proširenim porama.

 | Autor: Estee Lauder Estee Lauder

Dakle, ukoliko imaš problema s aknama, pojačanim lučenjem sebuma i pretjeranim sjajem cijelog ili dijela lica, ova linija idealan je izbor za tebe. Estée Lauder Nutritious linija također će hidratizirati kožu, smanjiti iritacije, crvenilo i proširene pore, kao i vratiti koži sjaj i ravnotežu, a za sve je zaslužna prirodna formula s targetiranim djelovanjem i zdravim sastojcima koji su nježni prema koži.

 | Autor: Estee Lauder Estee Lauder

Linija sadrži više od 90% sastojaka prirodnog podrijetla kao što su morske alge i kokosova voda koji su tu da umire, vrate sjaj i poboljšaju teksturu kože, kao i brojne vitamine i minerale važne za zdravlje i lijep izgled kože. Jednostavno rečeno, Estée Lauder Nutritious je skincare kolekcija koja će pomoći tvojoj koži da procvjeta i pokaže svoj prirodni sjaj, a lajkamo i činjenicu da kolekcija ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla te dolazi u recikliranoj ambalaži.

 | Autor: Estee Lauder Estee Lauder

Estée Lauder Nutritious kolekcija sastoji se od 3 proizvoda:

  • Nutritious 2 u 1 Foam cleanser – bogata pjena za čišćenje kože lica, a može se koristiti i kao maska
  • Nutritious Radiant Essence Lotion – vraća koži blistavost i pruža hidrataciju
  • Nutritious Melting Soft Cream krema za lice koja se može koristiti i kao leave on maska

Osvoji Estée Lauder Nutritious kolekciju!

Ukoliko ti se dopada nova Estée Lauder kolekcija i voljela bi u svoju kozmetičku torbicu pospremiti ovu kvalitetnu kozmetiku s prirodnim sastojcima, sada je prava prilika da se uključiš u miss7 nagradni natječaj. Sve što trebaš napraviti kako bi osvojila Estée Lauder Nutritious kolekciju je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @orbicobeauty.hrvatska, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti osobu za koju si sigurna da bi voljela osvojiti ovu nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 4. lipnja 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Estee Lauder