Beauty

Osvoji ljetnu beauty rutinu za lice i kosu!

  • Odlučili smo prizvati ljeto i razveseliti te super nagradnim natječajem! Pripremili smo ti poklon paket kvalitetne kozmetike uz koju će tvoja koža i kosa zablistati
  • Beauty Garden omiljena je online destinacija mnogih ljubitelja kozmetike. Kada se radi o korejskoj kozmetici kojoj nema konkurencije, kad se radi o učinkovitoj hidrataciji kože, ali i drugim kvalitetnim brendovima, ovaj beauty webshop donosi hitove koji su preplavili internet!
  • Pronađi sve što ti treba za ljetne beauty rituale njege lica i kose i budi bezbrižna u ljetnim gradskim šetnjama uz ugodnu zaštitu

U poklon paketu koji imaš priliku osvojiti na Instagramu miss7 očekuje te 5 proizvoda iz Beauty Gardena: Nuggela & Sulé Total Hair Protector 125 ml, COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power esencija za kožu 100 ml, Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50 50 ml krema, SKIN1004 | Madagascar Centella ampule 55 ml i Nuggela & Sulé South Beach maska za kosu 200 ml.

Ako ti se sviđa asortiman kozmetike iz Beauty Gardena i voljela bi u svoju kozmetičku torbicu pospremiti ovu kvalitetnu kozmetiku, sada je prava prilika da se uključiš u miss7 nagradni natječaj. Pravila natječaja su ovdje.

Sve što trebaš napraviti kako bi sudjelovala u našem ljetnom miss7 natječaju je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka:

  1. Zapratiti @miss7.hr i @beautygardenhr
  2. Lajkati objavu nagradnog natječaja
  3. U komentaru označiti osobu koja bi voljela osvojiti ovu nagradu

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj. Nagradni natječaj na Instagramu traje do 19. lipnja 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!
Saznaj više o proizvodima iz beauty-garden.hr

Umirenje, zaštita i obnova kožne barijere

Nuggela & Sulé Total Hair Protector, 125 ml, 15,79 eura, beauty-garden.hr

Ovaj jedinstveni Sprej za zaštitu kose na tržištu štiti kosu od opće oksidacije nastale izlaganjem štetnim UV zrakama te od visokih temperatura uslijed uporabe glačala za kosu ili sušila. Također vraća do 90% prirodnog sjaja kose. Formula sadrži ulje chia sjemenki koje pruža esencijalne masne kiseline Omega 3 i 6, vitamine, flavonoide i antioksidanse za zaštitu kose i njezin prirodni sjaj.

 | Autor:

Beauty Of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50, 50 ml, 22,90 eura, beauty-garden.hr

SPF krema koju ćete htjeti nositi svaki dan!: Lagana i kremasta zaštita od sunca ugodna na koži. Čak i ako nanesete veću količinu nekoliko puta, nije ljepljiva i daje divan finiš kao kod lagane hidratantne kreme. Koži daje vlažnost i njegu s 30% ekstrakta riže i ekstrakta fermentiranih žitarica.

 | Autor:

SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule, 55 ml, 19,90 eura, beauty-garden.hr

Ampule koje podupiru i jačaju kožnu barijeru. Osjetljivoj koži daju osvježenje i umirenje - idealna  kombinacija za dan nakon plaže. 

 | Autor:

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, 100 ml, 26,41 eura, beauty-garden.hr

Jedan od svjetski omiljenih proizvoda za njegu lica. Lagana esencija koja se brzo upija u kožu i daje joj prirodan sjaj – idealna za ljetnu njegu lica. Sadrži nevjerojatnih 96% puževog mucina - višenamjenski sastojak koji vlaži, umiruje i liječi kožu. Pomaže u održavanju zdravog tena obnavljanjem vlage i daje koži živahnost.

 | Autor:

Savršena kosa gdje god putovala ovog ljeta

Nuggela & Sulé South Beach maska za kosu, 250 ml, 26,41 eura, beauty-garden.hr

Jedinstvena svilenkasta maska za kosu prepuna divnih tropskih aroma s prirodnim sastojcima. Regenerira, hrani i hidratizira kosu – idealna hrana za kosu nakon dana na plaži.

 | Autor:

Želimo ti sretno i bezbrižno ljeto!

Photo: None

Komentari 0