Beauty

Osvoji Jordan paket za blistav i zdrav osmijeh koji će te osnažiti!

  • Iako vjerujemo da svaki dan treba biti jednako posvećen ženama, uoči Međunarodnog dana žena želimo posebno proslaviti sve žene
  • Ovaj poseban dan obilježit ćemo odličnim darovima, a danas imaš priliku osvojiti Jordan Green Clean Caries Protection zubnu pastu i Green Clean Soft četkicu za zube
  • Uz njegovan i blistav osmijeh sigurni smo da ćeš biti spremna za sve

 

Zubna pasta i četkica za zube jedne su od prvih stvari za kojima posežemo kada se probudimo, nije li to dovoljan razlog da odaberemo one najbolje? Jutarnje (ali i večernje) pranje zubi ne uklanja samo loš zadah, nego nam osigurava zdrav i blistav osmijeh koji nam daje samopouzdanje da savladamo sve prepreke pred sobom. Osiguravajući cjelovitu zaštitu usne šupljine, Jordan Green Clean Caries Protection zubna pasta sadrži 98 % prirodnih sastojaka koji su blagi prema tvojim zubima, desni i sluznici usta, pružajući istovremeno učinkovitu zaštitu od karijesa zahvaljujući fluoridu i ksilitolu. Osim toga, Jordan Green Clean Caries Protection ponosno se ističe kao veganski proizvod koji ne samo da brine o tvom zdravlju, nego i o našem planetu. Ambalaža ovog proizvoda izrađena je od reciklirane plastike koja se koristi u prehrambenoj industriji, poput boca za vodu, mlijeka, jogurta i sokova.

 | Autor: Jordan Green Clean Jordan Green Clean

Kvalitetna zubna pasta još je učinkovitija uz pravu četkicu za zube. Jordan Green Clean četkica za zube ekološki je proizvod napravljen bez kompromisa u kvaliteti. Učinkovito čiste zube i desni te spaja funkcionalnost, moderan dizajn i pažljivo birane održive materijale, imajući na umu tvoje zdravlje i očuvanje okoliša. Drška četkice napravljena je od 100 % reciklirane plastike koja se koristi u prehrambenoj industriji poput čašica od jogurta, a nježna i mekana vlakna izrađena su od bio materijala dobivenih iz biljke ricinus.

 | Autor: Jordan Green Clean Jordan Green Clean

Kako do ove odlične zubne paste i četkice? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom Jordan proizvoda i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @jordanhrvatska, potom označi osobu koja bi isto voljela osvojiti ovu nagradu. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama, sestrama, mamama, kumama i ostalim dragim ženama u tvom životu kako bi i one imale šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu. Sretno!  

Dobitnica natječaja je: Nikolina Kruk

Photo: Jordan Green Clean

Komentari 0