Beauty

Osvoji hit losion koji ima savršen ljetni miris!

  • Lijepa koža i ljeto se vole, a još više kada je njegovana i zdrava
  • Osim zaštite od sunca, ljeti je koži potrebno pružiti posebnu njegu kako bi zadržala tako potrebnu vlažnost
  • Danas imaš priliku osvojiti novi odlični losion za tijelo Skinlick Clean365

 

Ovo ljeto osjeti čaroliju Skinlick Clean365 losiona za tijelo! Spoj vrhunske njege i savršenog mirisa čini ovaj losion nezaobilaznim za tvoju novu ljetnu rutinu. Skinlick Clean365 losion sadrži ceramide, pantenol i hijaluronsku kiselinu (HA) za dubinsku hidrataciju i elastičnost kože. S više od 94 % prirodno dobivenih sastojaka, uključujući vitamin E, skvalan i ulje avokada, pruža tvojoj koži svu potrebnu njegu. No, ono što ovaj losion čini pravim ljetnim hitom je njegov očaravajući miris. Gornje note limuna i zelenih nota prelaze u cvjetne srednje note ruže, jasmina i pudera, dok donje note mošusa i cvjetnog balzama ostavljaju dugotrajan, puderasti miris. Ovaj profinjen i osvježavajući miris savršen je za ljetne dane i noći.

Skinlick Clean365 losion također dolazi u ekološki osviještenoj ambalaži proizvedenoj PCR metodom, koristeći 50% recikliranih materijala, što ga čini dobrim izborom ne samo za vašu kožu, već i za okoliš. 

 | Autor:

Ako ga i ti želiš isprobati, posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju Skinlick Clean365 losiona i odradi tri jednostavna koraka: zaprati @miss7.hr i @skinlickd, lajkaj objavu i u komentaru označi osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do srijede, 3. srpnja u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu ili dobitnika slučajnim odabirom.

Photo: None

Komentari 0