Beauty

Osvoji hej ORGANIC sensitive kreme za lice namijenjene i najosjetljivijoj koži!

  • Ljeto donosi nove izazove za kožu, a najviše pati ona osjetljiva
  • Sunce, kreme za sunčanje, morska sol i ljetni povjetarac koji nosi nečistoće neprijatelj su osjetljive kože
  • Kako bi joj pružila odgovarajuću njegu, poklanjamo hej ORGANIC Sensitive dnevnu kremu SPF 15 i mini Sensitive 24h kremu za lice

Jedva smo dočekali ljeto, ali ne i sve što ljeto donosi za osjetljivu kožu. Kada iz hladne i suhe zime uđemo u toplo proljeće, koža se potpuno obnovi, no to ne traje dugo jer ubrzo dolazi ljeto i vrućina. Dok SPF ne preskačemo, često se radi o kremama koje mogu iritirati osjetljivu kožu, a još kada tome dodamo utjecaj sunčevog zračenja, morsku sol i eventualno pijesak s plaže, dobijemo kombinaciju iz noćne more - barem kada je u pitanju koža. Zato je važno osjetljivu kožu lica prikladno nahraniti, a savršen izbor za to su hej ORGANIC Sensitive dnevna krema SPF 15 i Sensitive 24h krema za lice. 

Uz hej ORGANIC Sensitive dnevnu kremu sa SPF 15 tvoja koža je hidratizirana uz dodatnu zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog svjetla. Kompleks aktivnih sastojaka ulja konoplje, ekstrakt zobi i kamilice štiti kožu od vanjskih utjecaja. Krema se brzo upija i ostavlja baršunasto-mekani osjećaj bez efekta izbjeljivanja. 

 | Autor:

hej ORGANIC 100 % certificirana prirodna i veganska kozmetika krije još jednu odličnu formulu za njegu kože - Sensitive 24h kremu za lice. Ova nježna krema učinkovita je protiv crvenila, a uz to i nemasna te koristi samo snagu prirode kako bi pružila najbolju njegu. Ova kombinacija savršena je za ljeto, a ako ju i ti želiš isprobati, nastavi čitati. 

Osvoji hej ORGANIC Sensitive dnevnu kremu SPF 15 i mini Sensitive 24h kremu za lice

Sve što trebaš napraviti kako bi osvojila ovaj nježni duo je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju hej ORGANIC proizvoda i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @hejorganic.hr, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do utorka, 2. srpnja u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu ili dobitnika slučajnim odabirom.

Photo: None

Komentari 0