Beauty

Osvoji Hej ORGANIC Naked enzimski piling - nježni piling za ujednačen ten

  • hej ORGANIC Naked Enzimski piling je idealan za nečistu, masnu i mješovitu kožu, a 100 % prirodni sastojci pružaju ti potpunu njegu
  • Enzimski piling pomaže tvojoj koži da prirodno zablista
  • U suradnji sa hej ORGANIC nagrađujemo 5 najkreativnijih čitateljica Naked enzimskim pilingom!

Naked linija proizvoda posebno je prikladna za nečistu, masnu i mješovitu kožu te slavi kožu onakva kakva jest, potpuno prirodna i lijepa.  Jer svatko ima male nedostatke i to je dobro!

Kako djeluje Naked enzimski piling? 

Konvencionalni pilinzi obično sadrže abrazivne čestice koje grubo trljaju sloj kože šećerom ili sjemenkama voća. To može lako izazvati iritaciju i oštećenje kože koja je zapravo još zdrava. Hej organic enzimski piling djeluje drugačije: biotehnološki enzimi koje sadrži prodiru u rožnati sloj kože i nježno uklanjaju višak čestica kože. To se događa otapanjem proteinskih spojeva i na taj način odvajanjem mrtvih stanica kože od gornjeg sloja kože. Osim toga, enzimski piling ima i regenerirajući učinak. Enzimi podupiru tvoju kožu u obnovi stanica i tako potiču cirkulaciju krvi. Piling također ublažava poremećaje pigmentacije ili tragove prištića te sprječava pojavu novih nečistoća. Nakon upotrebe, tvoj ten ima prekrasan sjaj, a lice je meko i glatko.  

 | Autor:

Za koga je piling prikladan?  

Enzimski piling posebno je pogodan za nečistu, masnu i mješovitu kožu jer uklanja višak masnoće i smanjuje mrlje. Ako imaš suhu ili osjetljivu kožu, piling ne bi trebala koristiti prečesto. Naime, za ove tipove kože je prikladniji enzimski piling nego mehanički. Pilinzi s abrazivnim česticama mogu izazvati još veću suhoću i iritaciju kod ovih tipova kože.  

Koji aktivni sastojci su uključeni?  

Naked enzimski piling je u obliku praha i pretvara se u pjenu samo u kombinaciji s vodom. Sadrži niz koncentriranih aktivnih i prirodnih sastojaka, od kojih svi imaju različite dobrobiti za tvoju kožu:  

  • 6% enzimski kompleks   
  • 1% azealinske kiseline  
  • 3% betaina  
  • 3% organski piling koštica marelice  
  • 1% organskog ulja jojobe  

 | Autor:

Kako do svog poklon paketa? 

Jednostavno! Sve što trebaš napraviti je ispuniti anketu u nastavku, odgovoriti na pitanje zašto baš ti trebaš osvojiti hej ORGANIC Naked Enzimski piling i možda nagrada uskoro stigne baš u tvoje ruke. Nagrađujemo pet najkreativnijih čitateljica. 

Pročitajte pravila natječaja.

Fill out my online form.

 

 

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0