Beauty

Osvoji genijalan Avon adventski kalendar i limitiranu kolekciju šminke!

  • Prosinac je mjesec darivanja i našeg Christmiss adventskog kalendara u sklopu kojeg smo pripremili pregršt nagradnih natječaja
  • Sve do Božića imaš priliku uključiti se u dnevne natječaje na miss7 profilu na Instagramu, a ukoliko proteklih dana sreća nije bila na tvojoj strani, sada je vrijeme za novu priliku
  • Dobrodošla u svijet mašte! U suradnji s Avonom poklanjamo ti prekrasan Adventski kalendar i Wonderland limitiranu kolekciju sjenila i olovka za oči!

Avon nas uvijek iznova iznenadi genijalnim beauty novitetima, a posljednji u nizu jedva smo čekali podijeliti s tobom.

Kreiraj look iz svojih snova paletom 9 nijansi visoko pigmentiranih sjenila i odgovarajućim olovkama za oči iz nove Avon Wonderland limitirane kolekcije ili zablistaj pomoću genijalnih proizvoda za njegu tijela i kose te začini svoj novogodišnji look s nekoliko kapi parfema uz Avon adventski kalendar.

Upravo ove dvije vrijedne nagrade poklanjamo jednoj čitateljici koja posjeti miss7 na Instagramu i u komentarima ispod objave s fotografijom nagrade označi osobu koja jedva čeka otvoriti sve prozorčiće i istražiti sadržaj ovog prekrasnog beauty paketa. Ne zaboravi lajkati objavu te zapratiti @miss7.hr i @avonhrvatska!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Ovo je jedinstvena prilika da osvojiš luksuzni Adventski kalendar koji više nije dostupan za narudžbu. Sadrži 24 prozorčića koji kriju top Avon proizvode. U Adventskom kalendaru očekuje te čak 12 top make up proizvoda, 4 inovacije za njegu kože, 3 top mirisa i 5 proizvoda za njegu tijela i kose.

Zamisli samo koliko je razloga za sreću uz ovaj genijalni Adventski kalendar koji stiže u pravo vrijeme - vrijeme božićnih i novogodišnjih proslava kada je itekako dobrodošla doza glamura.

Želiš osvojiti ovu vrijednu nagradu? Trk na miss7 profil na Instagramu i odradi sve korake koje tražimo od tebe - i možda razveselimo baš tebe!
 

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0