Beauty

Osvoji danas paket s dva Dove dezića, njegujućim gelom za tuširanje i zubnom pastom

  • Ovakva bogata nagrada izvući će ti smješak na lice; Dove paket sadrži 4 sjajna proizvoda za njegu!
  • Value4Money: beauty natječaj je u tijeku pa glasaj i osvoji ovaj genijalan poklon paket
  • Požuri, tek te nekoliko klikova i malo sreće dijeli od proizvoda uz koje će tvoja koža blistati, a ti neodoljivo mirisati!

Naš Value4Money: beatuty natječaj svaki dan može učiniti boljim! Ti samo trebaš 'svratiti' ovdje i zatim glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje čime ulaziš u izbor za dnevnu nagradu. Danas je to raskošni poklon paket koji uključuje Dove Original antiperspirant dezićDove - Powered by Plants Geranium dezodorans, Signal Long Active Coco White pastu za zube te Dove Deeply Nourishing gel za tuširanje. Držimo ti palčeve i nemoj zaboraviti javiti frendicama da i one mogu postati dobitnice - nagrade dijelimo svaki dan! 

1. Dove Original antiperspirant

Svima nam je nezamislivo krenuti u novi dan bez dezodoransa pod pazuhom jer znojenje sa sobom donosi brojne neugodne scenarije koje pošto poto želimo izbjeći. A baš zato što je dezodorans postao nezaobilazni dio naše svakodnevne higijene, tražimo onaj koji će nas učinkovito štititi, a ipak neće biti pregrub prema nježnoj koži pazuha koja je posebno osjetljiva i zbog čestog depiliranja. Dove Original antiperspirant nudi do 48 sati zaštite od znojenja, a kako je obogaćen s ¼ Dove hidratantne kreme koja pruža njegu koži, ostavlja pazuhe mekima i glatkima. Ako se pitaš što osigurava trajnu svježinu, otkrit ćemo ti da Dove Original antiperspirant u spreju ima blagi miris koji pomaže da se osjećaš svježe i čisto cijeli dan.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

2. Dove - Powered by Plants Geranium dezodorans

Svijet ljepote sve više upoznaje snagu biljaka, čak i kad je od dezodoransima riječ. Mnoge žene danas rado biraju kozmetičke proizvode na prirodnoj bazi, a ako se pitaš mogu li oni biti učinkoviti i kad je o znojenju riječ, odgovor je potvrdan. Powered by Plants ECO dezodoransi s potisnim plinom prirodnog podrijetla pružaju beskompromisnu zaštitu od znojenja do 48 sati, uz snagu biljaka. Powered by Plants Geranium dezodorans pruža dugotrajan osjećaj svježine i dugotrajnu zaštitu, a ne blokira prirodne tjelesne procese. Prikladan je za vegane, sadrži 99 posto sastojaka prirodnog podrijetla te 100 posto prirodnih mirisa. Pakiran je s posebnom brigom za planet u aluminijske bočice koje su 100% pogodne za recikliranje (ovisno o raspoloživoj lokalnoj infrastrukturi za recikliranje).

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

3. Signal Long Active Coco White pasta za zube

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Životni stil, ali i vrijeme koje prolazi, ostavljaju neželjene tragove na našim zubima, a to nije nešto čemu se veselimo. Mrlje ili potamnjeli zubi teško da mogu izgledati privlačno, a i dodaju godine našim licima. Sigurno si čula da neki ljudi mućkaju kokosovo ulje u ustima kako bi im usna šupljina bila zdrava, a zubi blistavo bijeli. Sada se to može jednostavnije postići: Signal Long Active Coco White pasta za zube obogaćena je ekstraktom kokosa i pomaže vratiti prirodnu bjelinu zubi. Bogat vrijednim mineralima, kokos pruža cjelodnevnu zaštitu i štiti zubnu caklinu. Pruža zaštitu tijekom cijelog dana i zahvaljujući prirodnim svojstvima ima blagotvorni i nježni učinak na zdravlje zubi i usne šupljine.

4. Dove Deeply Nourishing gel za tuširanje

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Sigurno si čula koliko je đumbir zdrav. Pomaže protiv prehlade, mučnine, jača imunitet, no jesi li znala da je izvrstan za cirkulaciju? I da tu njegovu snagu odsad imaš u bočici? Powered by Plants gel za tuširanje s đumbirom koji djeluje pogodno na cirkulaciju, pakiran je s posebnom brigom za planet, u bočicama od 100% recikliranog materijala. Ovaj gel za tuširanje ne samo da će potaknuti tvoj krvotok, već će i tvojoj koži pružiti potrebnu hidrataciju zahvaljujući sastojcima dobivenima iz sjemena uljane repice. Za ultimativni ritual tuširanja potrebna je i bogata pjena koja je u Powered by Plants gelovima za tuširanje dobivena od karagena, sastojka ekstrahiranog iz crvenih morskih algi.

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0