Beauty

Osjeti živost Tokija u novoj limitiranoj mark. Oh So Tokyo makeup kolekciji

  • Avon nam donosi totalno drugačiju, inovativnu, kreativnu i cool mark. Oh So Tokyo kolekciju prepunu boja, pigmenata, novih formula i dizajnerskih riješenja koja će te oduševiti
  • Trebaš se samo prepustiti, neka lice postane platno i tvoj makeup biti će inspiriran bojama i živosti Tokija
  • Hi-tech proizvodima i ukrasnom ambalažom dizajniranom u suradnji s poznatom japanskom umjetnicom Kanakom Sasaki, Avon čini korak dalje u makeup inovacijama

Nadahnut energijom i živosti Tokija, Avon lansira mark. Oh So Tokyo, novu makeup kolekciju nadahnutu ovom japanskom metropolom. Sastoji se od pet visokotehnoloških proizvoda koji sadrže živopisnu ilustriranu ambalažu - stvorenu u partnerstvu s japanskom umjetnicom Kanakom Sasaki. Kolekcija također dodaje nove formate i tehnologije Avonovom portfoliju, zadržavajući, ali i predvodeći svjetske trendove šminkanja.

Slikarica i ilustratorica, Kanako Sasaki u svojim radovima obuhvaća širok spektar bogat akvarelom i apstraktnim potezima. "Imala sam dojam da su boje Tokija malo jače od tradicionalnih japanskih boja. Međutim, radeći na ovoj kolekciji, otrkila sam da Tokio ima i nježnu snagu, te sam napravila apstraktnu sliku koja spaja obje karakteristike. Mark. Oh So Tokyo kolekcija je djelo koje sadrži mnoštvo elemanata u jednom, kao što su smjele crte s pokretima, nježni cvjetovi trešnje, igra bojama i dodir kozmetike."

 | Autor: Avon Avon Make up iz kolekcije mark. Oh So Tokyo na djevojci

Jedan od najinovativnijih proizvoda u kolekciji, Hidratantni primer za lice, svilenkasta je gel podloga koja priprema kožu, te se uklapa u japansku beauty tradiciju stvaranja savršene baze za nanošenje šminke.

 | Autor: Avon Avon Hidratantni primer

Electric sjenila za oči također uvode novu tehnologiju. Baza je prah, ali pigmenti su magnetno nabijeni, što prahu omogućava da zadrži oblik i dimenzije. Dostupne su u očaravajuće četiri nijanse, imaju metalik finiš za hrabar grafički look, trenutni hit na ulicama Tokija.

 | Autor: Avon Avon Sjenilo iz kolekcije mark. Oh So Tokyo Ombre paleta za lice je inovativna 2-u-1 formula u kojoj mat rumenilo susreće blistavi highlighter. Dvije savršeno koordinirane nijanse koje u kombinaciji pružaju prirodno zdrave boje. Možeš ih nositi visoko na obrazima ili nisko za poseban izgled poput obraza prirodnog zarumenjenih od zime. 

 | Autor: Avon Avon Rumenilo iz kolekcije mark. Oh So Tokyo

Boja za obraze i usne predstavlja 5 svestranih nijansi koje se mogu nanositi na obraze ili usne. Vodootporna, ljepljiva tekstura omogućava igru s bojama i intenzitetima nijansi. Calligraphy tuš za oči ima fleksibilan tanak vrh koji omogućava stvaranje ultra preciznih poteza bez poteškoća, uz jednostavno nanošenje. Dostupan u crvenoj, plavoji i crnoj boji, ovo je idealan alat za dodatno igranje bojama i linijama na tvom oku.

 | Autor: Avon Avon Tuš za oči

Photo: Avon

Komentari 0