Beauty

Osam zlatnih tajni make up stručnjaka

Ako netko zna sve o make up-u onda su to oni kojima je to posao, a ovi trikovi profesionalaca uvijek pale

Ako ne znate što biste s highlighterom ili koji make up će vas učiniti starijom no što jeste, pročitajte savjete u nastavku...

1. Uvedite highlighter u svoju beauty rutinu. Malo sjaja na pravim mestima (iznad luka obrva, u kutu oka) osvježi cijeli izgled.

2. Da bi vaš puder izgledao savršeno i trajao cijeli dan, nanesite najprije hidratantnu kremu za lice, čekajte da se upije, a onda obavezno nanesite primer.

 | Autor: Getty Images Getty Images 3. S godinama se mijenja i naš ten pa možda nijansa tekućeg pudera koja vam je odgovarala prije pet godina više ne funkcionira (da biste pronašli svoju idealnu nijansu, uzmite ogledalo u ruke i stanite okrenuti licem prema prozoru da biste provjerili na dnevnom svjetlu - tako ćete najbolje znati).

4. Ako želite da vas make up ne postara, uvijek koristite toplije nijanse tekućeg pudera, radije malo tamnije od vaše boje kože, nego svjetlije. I ne koristite puder u prahu, on će naglasiti bore (ako vam se koža jako masti, onda samo napudrajte T-zonu).

5. Da bi se vaše usne činile punijima, napravite piling usnica, a prije ruža nanesite primer.

 | Autor: Getty Images Getty Images 6. Radije koristite kremasta rumenila od onih u prahu - bolje se razmazuju i pazite koje nijanse koristite - topli roza tonovi pristaju skoro svakom tenu. Da biste vizualno pomladili lice, nanesite rumenilo na jagodice, a onda dodajte malo highlightera na sredinu jagodica i blendajte prema sljepoočnicama.

7. Make up bez malo osjenčanih obrva i barem jednim slojem maskare na trepavicama neće dobro funkcionirati.

8. Ako se niste naspavali i ten vam ne izgleda dobro, nemojte koristiti tamni ruž - jako će naglasiti svaki trag umora na vašem licu.

Photo: Getty Images

Komentari 0