Beauty

Organski ritual za učvršćivanje tijela

Otkrili smo kako do vidljivo zaglađenije, čvršće i napetije kože već nakon 14 dana...

Melvita je na otoku Réunion otkrila zlato ružičaste boje... Aroeira ili ružičasti papar (Schinus terebinthifolius) iznimno je cijenjeni sastojak te je zasluženo dobio ime ‘‘ružičasto zlato’’. Ove male bobice u daljnjem su srodstvu s crnim paprom i ponose se vrijednim njegujućim svojstvima.

Ekstrakt iz ružičastog papra djeluje u dvije faze: pomaže smanjiti stvaranje velikih kapljica masti (lipida) u masnim stanicama te zatim pomaže u razgradnji nakupljene masti koju sadrže. Melvita nudi potpuni ritual za učvršćivanje tijela:

• Piling: Piling za lijepu kožu tijela priprema kožu za sve dobrobiti ulja te je čini mekšom i ljepšom.

 | Autor:

Melvita piling za lijepu kožu tijela

• Učvršćivanje: Iznimno ulje za učvršćivanje pomaže smanjiti efekt narančine kore u jednom, jednostavnom koraku.

 | Autor:

Melvita iznimno ulje za učvršćivanje

• Ciljana njega: Iznimni serum protiv celulita pomaže poboljšati siluetu problematičnih područja tijela (bokovi i bedra).

 | Autor: Melvita iznimni serum protiv celulita

U borbi protiv vidljivog celulita koriste se blaga iz prirode: ružičasta alga, kofein, ulje organskog crnog papra, ulje ploda divlje ruže i ulje vučjeg trna. Nježan miris i nevjerojatno meka tekstura ulja pružaju toliko zadivljujuć i izniman doživljaj na koži, da je njegovo anti-celulitno djelovanje skoro zaboravljeno.

Jedinstveno Melvitino ulje za učvršćivanje kože kombinira učinkovitost i zadovoljstvo pri upotrebi. Vidljivo smanjuje efekt narančine kore, a kožu čini glatkom i čvršćom. Koristite ga kroz cijelu godinu, za čvršću kožu i osjećaj lakoće. Nemasne teksture, upija se u kožu odmah po upotrebi. Nakon 14 dana, 83% žena* potvrdilo je da je koža vidljivo zaglađenija. Nakon 28 dana, 69% žena* potvrdilo je da je vidljivost celulita vidljivo smanjena.

 | Autor: Melvita linija za učvršćivanje tijela

Photo: Melvita

Komentari 0