Beauty

Oprez! Zbog ovih frizura izgledat ćete starije

Nitko ne želi izgledati starije no što jest, a u veliku ulogu u tome igra i izbor frizure, stoga birajte pametno...

Prema obliku lica, stilu odijevanja, tipu kose.. Puno je načina za odabir idealne frizure, no važno je i pripaziti i na beauty pogreške. Postoje neke frizure koje vas mogu učiniti starijima. Zato, ne pravite greške koje će vam bespotrebno dodati godine i otkrijte na vrijeme koji stilovi koji dodaju godine:

Guste i ravne šiške

Teške, guste i ravno odrezane šiške zatvaraju lice i sakrivaju oči. Odaberite malo lakše, neravne šiške, koje će otvoriti lice i oči.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Neukrotive kovrče

S takvom kosom možete izgledati vrlo iscrpljeno. Ako vam je kosa prirodno kovrčava, pobrinite se da je držite pod kontrolom te da je njegovana i zdrava.

Frizura kao iz kalupa

Ako nemate pristup Diorovoj zbirci, kao Anna Wintour, ni ne pokušavajte stavite ovakvu frizuru na sebe. Ukočenost i starinski izgled dodat će vam godine.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell "Imam posao koji volim, imam ljude u životu koji mi znače sve i imam lijepe pse. Ja sam samo vrlo sretno i blagoslovljeno ljudsko biće"

Ispeglana kosa

S ovakvom frizurom se možete izvući samo ako imate 20 i nešto godina, ali na zrelijem licu ispeglana kosa izgledati pregrubo. Blago valovita kosa, s druge strane, omekšati crte lice i smanjiti godine.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0