Beauty

OPI Washington kolekcija: Lakovi koji slave snažne žene

Zaštitno lice kolekcije je prekrasna Kerry Washington, a nove nijase OPI lakova u trgovine stižu početkom listopada

Žene u Washington DC-u reprezentiraju snagu i čistu viziju, a baš zato OPI je na novoj liniji lakova za nokte odlučio surađivati s glumicom i aktivisticom Kerry Washington koja utjelovljuje žensku snagu. Kerry je zaštitno lice nove OPI Washington kolekcije koja je naziv dobila po gradu koji je veličanstven spoj povijesti i budućnosti.

Nijanse ove kolekcije uporište su pronašle u klasičnim jesenskim nijansama: bisernoj, grimizno crvenoj, zemljano smeđoj, rustikalno zlatnoj, zagasito plavoj i bogato zelenoj. Pridružite se OPI kolekciji i proslavite glavni grad uz glavne boje!

 | Autor: OPI OPI

„Raditi sa Suzi bilo je pravo uzbuđenje,“ kaže Kerry. „Prava je umjetnost i znanost razviti boju koja će pristajati ženama različitih tonova kože, a koja istovremeno odgovara modnim trendovima u sezoni. Odabiranje imena kolekcije i nijansa u kolekciji je bilo pravo zadovoljstvo. Boja laka za nokte je lagan način da žena izrazi svoju osobnost. Ovo je mali detalj, ali ima velik utjecaj  i to ne samo na okolinu; nošenje izražajne boje donosi isticanje odvažnog i čvrstog karaktera. Takva energija je zarazna!“
 
Washington kolekcija dostupna je od 1.10. u prodavaonicama Mullera i odabranim kozmetičkim salonima, a cijene lakova su 99 kuna. 

 | Autor: OPI OPI  | Autor: OPI OPI  | Autor: OPI OPI

Photo: OPI

Komentari 0