Beauty

Omiljena L'Occitane linija sa smiljem ima novu, još bolju formulu

Naša koža ima svog tajnog superjunaka - smilje, cvijet moćnih svojstava. Dok decentno štiti našu kožnu barijeru, čini da naš ten blista, baš poput magije ovih trajnih cvjetova. Krije li se oduvijek tajna mladenačke kože u ovom malom cvijetu?
L'OCCITANE, s više od 20 godina dugim procesom istraživanja, otkriva dragocjene tajne smilja za našu kožu. Ikonična Božanstvena kolekcija prožeta profinjenim mirisom ovog blagotvornog cvijeta, postala je poznata po anti-age učinku, odnosno očuvanju mladolike kože.

 | Autor:

Omiljena krema u najboljem izdanju ikad

Immortelle Božanstvena krema za lice s obnovljenom formulom sadrži ulje smilja koje je dvostruko učinkovitije od vitamina E te superekstrakt smilja koji je nježna, ali moćna alternativa retinolu. Ova kombinacija se dokazala učinkovitijom čak i od vitamina C! 
Blistavi benefiti koje donosi nova Božanstvena krema:
Esencijalno ulje smilja - prirodni antioksidans, dvostruko jači od vitamina E, pomaže u zaštiti kože od vanjskih agresora kao što je onečišćenje zraka.
Ekstrakt smilja - održava kožu zdravom uz poznate Omega 9 i 6 kiseline i njihova hranjiva svojstva. 
Vodeni ekstrakt smilja - bogat polifenolima, ovaj snažan antioksidans pomaže u obnavljanju oštećene kože od strane vanjskih agresora.

Upoznajte najučinkovitiju L'OCCITANE formulu do sad

Upoznajte nikad snažnije i efikasnije proizvode iz kolekcije Immortelle Harmonie s algom Jania rubens, L'OCCITANOVE najnaprednije formule dosad. Djeluju na 9 znakova starenja i revitaliziraju kožu, čineći je elastičnom i blistavom. 

 | Autor:

Krema za lice Božanstvena harmonija 

Immortelle Harmonie učinila je vrijeme svojim saveznikom. Izvanredna Krema za lice Božanstvena harmonija djeluje intenzivno i impresivno. Prvi vidljivi rezultati poput čvrstoće kože i zaglađene teksture, vidljivi su već nakon 14 dana. Krema i serum iz kolekcije Immortelle Harmonie, koji sada ispunjavaju zahtjeve Pure Cosmetics Statement, sadrže više od 97% sastojaka prirodnog podrijetla. Zahvaljujući snazi od 330 molekula sadržanih u 4 ekstrakta od smilja, ova formula pomaže vašoj koži da bude otpornija protiv vanjskih štetnih čimbenika i utjecaja vremena. Odlična vijest je da ova krema dolazi i u inovativnom i povoljnijem formatu refila. Uz kremu, i Serum za lice Božanstvena harmonija dobio je novo ruho i još jaču formulu, te i on dolazi u formatu refila povoljnijem i do 15 % od standardnog pakiranja.

NOVO: Serum-krema za mladoliku kožu vrata 

No, L'OCCITANE ne zaboravlja ni cjelokupnu njegu tijela. Njihovi proizvodi koriste blagotvorna svojstva smilja i karite maslaca kako bi pružili prirodnu učinkovitost koja nadilazi njegu lica. Kolekciji Immortelle Karite se uz Balzam za mladoliku kožu tijela i Serum-kremu za mladolike ruke, pridružio i novi anti-aging hit. 

 | Autor: Gotovo svatko od nas u svojoj rutini posebnu pažnju posvećuje njezi lica, no što je s vratom? Zato on često odaje pa čak i dodaje godine. Sada je vrijeme za kozmetički pripravak koji će biti vaš saveznik u anti-age njezi. Dva su sastojka udružila snage i pružila koži vrata posebnu njegu koja mu je potrebna. Serum-krema za mladoliku kožu vrata je dizajnirana od najboljih sastojaka; karite maslac, eterično ulje smilja, peptidi i ekstrakti zobi, koji pomažu u zatezanju kože. Njezina formula djeluje na bore, čvrstoću, elastičnost i vlažnost, sada kao i na sprječavanje isušivanja kože, i daje vidljive rezultate.

U L'Occitane trgovinama i webshopu ne propustite set za kompletnu anti-age njegu tijela po promotivnoj cijeni, kao i odličan popust uz kupnju 2 ili više proizvoda iz Immortelle kolekcija za njegu lica.
Pronađite nove proizvode u L'Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda - Instagramu i Facebooku.

Photo: L'Occitane

Komentari 0